1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
biceps.jpg

71 cm ( 28 inch )'lik pazulari yani Bicepsleri olan bir adam....
Evet 71 cm pazu gercekten anormal... Cunki Arnold'un bile pazulari 55 cm idi.

Bu kisi bu pazulara sahip olmak icin dunyanin ignesini ( steroid ) vucuduna enjekte etmis..
Steroidler, kisiden kisiye degisen yan etkiler gosterirler. ( Kanser, kalp hastaligi, yuksek tansiyon, bobrek yetmezligi, karaciger iflasi, psikolojik rahatsizliklar ve aklima gelmeyen bir cok yan etki.. )

Steroidler, bu kiside ise degisik bir yan etki gostermis. Adamin pazusu enfeksiyon kapmis. Ve gunden gune acayip bir sekilde sismeye baslamis...

Ve isin daha da acayip tarafi, adam kendini ameliyat etmeye karar vermis.. ( Evet kendi kendini ameliyat etmekten bahsediyorum. )

Ve kendini ameliyat ederken kendini kameraya cekmeye baslamis...

Ve ameliyat sonrasinda kendini bir hastanenin acil sevrisinde bulmus... Bu arada pazusunu da patlatmis...

Ben örnek olsun diye verdim burda hepimiz steroidlere karşıyız bence hic düsünme steroidlerle ilgili senden daha kıymetli degil hicbisey

Alıntı:http://****************/biceps_pazulari.htm

Birader bir seyi bilmeden ogrenmeden buraya yazma steroid zararli olabilir ama o adam greg valentino..synthol bir kere koldan vurulur yani kolunun icine direk siviyi gecirir ve sisirir..kreatin protein gibi agizdan steroid gibi bacaktan degil yani..synthol kas gelistirmek icin kullanilmaz ani sismek icin yani sirf sivi doldurmak icin ve igrenc bir goruntu birakir zaten anormal olmayan biri bunu yapmaz !

bence bu 5 senede cok emek vermemişssin bence 5 senede daha ıyısı olabılırdı ama gecmıs gerıde kaldı sımdı protein tozu ve creatinle 1 senede gercekten cok daha ıyı şeyler yapabılırsın :)

Arkadaşım vücudun iyi tabi ki daha iyi olabilirdi ama kötü değil, daha ne istiyorsun yarışmalara katılcaksan eğer orası ayrı bir konu yoksa önemli olan fit ve sağlıklı olman ne kadar ağır kaldırdığın değil...

önce resimlere göz attım, güzel vücut dedim. sonra yoruma bi baktım " 5 yıl " dediğini görünce oha oldum. bu vücut takviyesiz tabi başlamadan önceki durumun ne kadar kötüydü bilemicem ama 1 yılda gelinebilir bi nokta. 2. senemdeki ölçülerle aynıyım diyorsun benim aklıma ilk gelen soru "kalan 3 yılda ne yaptın sen?" sorusudur. insan büyümek istemese bile adelesi derinleşir. yazık yani 5 yılını vermişsin hakkı bu değil.

Ya üye fotoları bölümüne her girdiğimde bu neymiş die bi tıklıom hep bu arkadaş, evirip çevirip koyuyonmu nası oluo ya sırf gıcık olup yazdım, 5 yılda herkül olman lazımdı kas varsada belli olmuo yağdan dostum ayrıca 5 yılda yaptığın göğüs omu omuz kasların hiç gözükmüo çok toksun.

Abi 5 seneye gore kotu be 5 senede omuz başları trapez ve gogus bundan daha iyi olmalıydı bence kollar iyi bel falan iyi cok hafifte sixpacklerin belirse fena olmazmış

Yazıma şöyle başlamak istiyorum inşattaki amelede ağırlık kaldırıyo ama bir şey olmuyo..Bu işin temeli BESLENMEDİR!!antreman sırasında sadece adeleyi yorarsınız gelişim için beslenme şarttır.Arkadaşımıza gelince 5 senedir yapıyor fakat supplement kullanmıyo??vücut antramandan sonra yıkıma başlar ve bu yıkımı supplementle veya beslenmeyle beslenebilirsin.İlk 1-2 sene içinde bunu beslenmeyle halledebilrsin ancak bir süre sonra vücut adeleden yemeye başlar senin durumunda bu.Doğru idman,doğru beslenme vede dinlenme(Olay bu üçlüden ibaret)herkese başarılar..

Bel fitigi ameliyatindan 4 bucuk ay sonra...

resimlerinde yuzlerini gosteremeyen hatta resim bile koyamayanlarin ne dedigini kimse umursamiyor..
supplement var tabiki resimlerin eklendigi zaman yok\
5 sene devamli yapin da goreyim; amacimiz mr olimpiia olmak degil.. surekli gelismek gbi bir kaygi yok, sporu saglik icin yapip olani koruma kaygisi var.. bir yaz buyuyup sonraki senelerde ben eskiden soyleydim boyleydim die konusacagina. surekli benim kadar ol daha iyi degil mi??? 6 sene oldu hayatimin hicbir evresinde kolum 40cm den kucuk olmadi, hic 50 yapamadim ama bu da basari arkadaslar..

Eklentiler

• arada.JPG
    arada.JPG
    161,5 KB · Görüntüleme: 750
Son düzenleme:
Herkesi 5 yıl çalıştığı diye herkül mü olacak zannediyorsunuz.
Eksiklikler tabii ki olabilir, genetik, beslenme, dinlenme herneyse.
Ama herkesin verdiği emeğe, gösterdiği özveriye saygılı olmamız lazım.

bütün yorumlarını ve fiziksel gelişimini dikkatle inceledim, ancak şunu söyleyebilirim çünkü sen çok güzel dile getirmişsin bazı şeyleri muration kardeş : önemli olan azim ve asla vazgeçmemek. çoğu insan bel fıtığı ameliyatından sonra yerdeki kilimi bile düzeltmeye eğilmez. o yüzden bu tip insanları dikkate almadan, düzgün bir çalışmayla istediğin yere biraz gecikmeli de olsa varacaksın. şu anki vücudun da zaten çoğu vgciden iyidir bu da var...

çok şey söylenmiş zaten teorik anlamda yorum yapmak istemiyorum. sdc şunu söyleyeyim muration gayet iyisin. bu işi doğal yoldan bukadar sene steroite falan sapmadan yapmak öyle her babayiğidin harcı değildir:) ki ben bu sporu yarıprofosyenel olarak 10 yıldır yapıyorum ve senin neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. bu işin en önemli kısmı genetik + azim + bilinçli çalışmadır. uzun vadede vücudunun kıymetini daha iyi anlayacaksın emin ol. nacizane fikrim olarak gözüme ilişen ve daha iyi olabileceiğini düşündüğüm bir bölgen hakkında yorum yapmak istiyorum triceps kasının dirseğe yakın bölümü biraz boş duruyor tabi genetik olabilir kısalığı ancak orayı doldurabilirsen kolun çok daha iyi duracaktır. nasıl çalıştığını bilmemele birlikte, ben yarım tekrarlarla ve özellikle makarada tek kol bastırışlarla o bölgeyi çok iyi doldurdum. tavsiye ederim:)

son fotonda gayet iyi gözüküyorsun,şunu söyliyim biraz karına yüklenip yağ oranını düşürüp karın kaslarını ortaya çıkarsan,birazda trapez çalışsan bu forumda çoğu kişinin istediği bir vücut tipine sahip olacaksın,alt kolun da biraz zayıf geldi alt kol da çalışmanı öneririm.

son fotonda gayet iyi gözüküyorsun,şunu söyliyim biraz karına yüklenip yağ oranını düşürüp karın kaslarını ortaya çıkarsan,birazda trapez çalışsan bu forumda çoğu kişinin istediği bir vücut tipine sahip olacaksın,alt kolun da biraz zayıf geldi alt kol da çalışmanı öneririm.

senin ve bir ustteki arkadasin saptamalari ve teshisleri yerinde olmus gercekten..
bir ara bundan 1-2 sene once karina yuklenip yag oranini dusurduk, bu seferde yanaklarin coktu yuz ifaden kotu oldu dediler.. sibel can gibi yuzden kilo vermeden zayiflamak lazim da onu da yapamiyoruz... tabi raki sofralarini azaltmak gerekiyor.
trapezus hayatimda hic calismam, bari dar tutup ceneme dogru cekmedim zira hic de belirgin olmasini istemedigim bir kas grubu...
alt kola da ozellikle seans ayirmam hammer curl ile ne kdr oluyorsa o... zaten killardan birsey gozukmez...

ayrica kendi resmi ve resminde de yuzu gorunmeyenleri ignore ediyorum...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:21 ----------

arka kollarla arka omuz harici pek iyi değil bence supplement kullan

vitaminsiz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:23 ----------

Ya üye fotoları bölümüne her girdiğimde bu neymiş die bi tıklıom hep bu arkadaş, evirip çevirip koyuyonmu nası oluo ya sırf gıcık olup yazdım, 5 yılda herkül olman lazımdı kas varsada belli olmuo yağdan dostum ayrıca 5 yılda yaptığın göğüs omu omuz kasların hiç gözükmüo çok toksun.

@ adeleli sen de bir resmini koy da biz de gicik olup birrseyler yazalim sana... son 5 yildaki butun resimlerini koy hatta da gelismene bakalim...??

Ortada bir emek ve azim olduğu ortada.Ama baklavaların olmaması kötü duruyor.Bence vücut yapılıyorsa vücut yapılacak.Suratın sivrileşiyor olabilir ama buda hoş bir şey.Unutma herkesin zevkleri farklıdır sivri hatlı erkekler de çok çekicidir biri çöktün dedi diye vazgeçmemelisin baklavalarından.Biraz parçalamanın ne zararı var.Ayrıca ilk aşamada farklı olan bir durum millete kötü gelebilir.(Zayıflatın yav iyi olmadı gibi).Bana göre de vücudun kötü 5 yıla göre ama bu seni aşağılamayı gerektirmez.

Ortada bir emek ve azim olduğu ortada.Ama baklavaların olmaması kötü duruyor.Bence vücut yapılıyorsa vücut yapılacak.Suratın sivrileşiyor olabilir ama buda hoş bir şey.Unutma herkesin zevkleri farklıdır sivri hatlı erkekler de çok çekicidir biri çöktün dedi diye vazgeçmemelisin baklavalarından.Biraz parçalamanın ne zararı var.Ayrıca ilk aşamada farklı olan bir durum millete kötü gelebilir.(Zayıflatın yav iyi olmadı gibi).Bana göre de vücudun kötü 5 yıla göre ama bu seni aşağılamayı gerektirmez.

@S.Cagri imzanda vucut gelistirme bir sanattir demissin o zaman sen cok kotu bir sanatcisin!!!

katarda yemende arabistanda libyada bakude antalyada istanbulda ankarada bursada izmitte izmirde bu sporu degisik salonlarda yaptim, salon bulamadim santiye konteynerinde kilitlerle curl yaptim... 2 haftada 1 gun iznim var oyle bir tempoda calisiyorum...
fazlasini istemedim ben parayi sectim, anlatabiliyor muyum? cogu parali gobekli kelden de cok daha iyi oldugumu dusunuyorum.... nokta!

@S.Cagri imzanda vucut gelistirme bir sanattir demissin o zaman sen cok kotu bir sanatcisin!!!

katarda yemende arabistanda libyada bakude antalyada istanbulda ankarada bursada izmitte izmirde bu sporu degisik salonlarda yaptim, salon bulamadim santiye konteynerinde kilitlerle curl yaptim... 2 haftada 1 gun iznim var oyle bir tempoda calisiyorum...
fazlasini istemedim ben parayi sectim, anlatabiliyor muyum? cogu parali gobekli kelden de cok daha iyi oldugumu dusunuyorum.... nokta!

Ben seni eleştirmedim ki :) Biraz Relax.Emeğin olduğu ortada ama bu spora başlayacak olan 100 kişi bulsak,onlara sorsak:5 yıl sonra böyle olacaksın.Hepsinin cevabı bellidir:"Abi bırak Allah'ını seversen,hiç başlamayalım o zaman,5 yıl diyoruz sen ne diyorsun."Ben bu foruma yeni üye gözüküyorum.Belli nedenlerden ötürü giremedim ve eski üyeliğimi kaybettim.Ama inan bazen arkadaşlarıma açıp üye fotolarını gösteririm.Arkadaşlar bakın,bu iş kolay değil derim.Seni de defalarca farklı insanlara gösterdiğimi hatırlıyorum.Bak bu adam doğal ve emek harcamış fotoğrafını açacağım sonra bana kötü deme diyorum.Hepsinin yorumu bu.Buna alınmamalısın.Ben sana kötü demiyorum dikkat edersen:"Millet kötü der." diyorum.Bence oldukça başarılısın.Ben neyim ki seni ağır eleştireyim.1 yıl Fitness yaptım şimdi ise işlerim dolayısıyla ara verdim 1-2 aya tekrar başlayacağım.Sense benden daha çok zamanını harcamışsın yani tecrübelisin.Ayrıca kolum 40 tan aşağı düşmedi demişsin.Mesela bu göreceli.Bazı insan 40 cm kol ister 40 tan yukarısını istemez.Baklavalarım olsun,omuzlarım ve sırtım güzel olsun,göğüsüm daha güzel olsun ama 40 cm kolum olsun bana yeter de artar bile.Ve birileri seni benim gibi düzgün eleştiriyorsa biraz rahat ol.Ben sana ne hakaret ediyorum ne de kötüsün diyorum.İyisin iyi ama kusura bakma 5 yıla göre tatmin edecek bir vücudun malesef yok.Ayrıca duygu sömürüsü yapmaya gerek yok,çok zorluk çekmiş olabilirsin.Kimse bu sporu kolaylıklar içinde yapmıyor.Kusura bakma da biraz sert olabilir bu sözüm,5 yıl çalıştıktan sonra bi zahmet "çogu parali gobekli kelden" daha iyi oluver Bİ ZAHMET.Ama mesele bu değil.Mesele 5 yılı devirmiş 10 adam koysak buraya,onların kaçından iyi olabileceğindir mesele.Seni kırmadan anlatmaya çalıştım,yaş olarak benden büyüksün saygısızlık yapmak istemem ama düşüncelerim bu yönde,bu yorumun altına da yorum yazmayacağım çünkü tartışmaya doğru gidiyor konu.HADİ SANA İYİ FORUMLAR.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı