1.85 boy 84 kg ve %18 yağ oranımla LOW CARB Yapmak İstiyorum

Konusu 'Beslenme Günlüğü' forumundadır ve Yobaz Ateist tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 6 üye.
  1. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.626
    Beğenileri:
    4.706
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Low carb yapmak istiyorsan bu kadar karbonhidrat tüketimi fazla. Ketojenik diyet seviyelerine(25 gram altı) inmesen de, günlük 50 gramdan öteye çok geçmemeni tavsiye ederim. Pirinç ise low carb yaparken glisemik indeksi yüksek olduğundan işini zorlaştırır. Daha kolay acıkırsın çünkü. Karbonhidrat kaynaklarının GI değerleri düşük olmalı ve daha yüksek yağ alımı ile karbonhidrattan kestiğin kaloriyi ikame etmelisin ki, kas kaybını minimize ederek yağ yakasın. Tabii ki toplam ünlük kalori alımını da kendi kilo ve kas kütlene göre ayarlaman lazım. Hesaplamalar için şurayı kullanıyorum;

    http://keto-calculator.ankerl.com/
     
    Yobaz Ateist bunu beğendi.
  2. Yobaz Ateist
    Offline

    Yobaz Ateist Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2012
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Teşekkürler Seyfullah abi.
    O halde beyaz pirinç yerine bulgur tüketeceğim. Daima glisemik indeksi yüksek şeyleri en son tercih edeceğim.

    Peki Seyfullah abi yumurtaları tam tüketmek konusunda ne düşünüyorsun?
    Önceden kolesterol diyorlardı. Senin nasıl tükettiğini merak ediyorum.
     
  3. SCHWARZXXL
    Offline

    SCHWARZXXL Özel Üye

    Katılım:
    15 Mart 2006
    Mesajlar:
    3.626
    Beğenileri:
    4.706
    Ödül Puanları:
    123
    Cinsiyet:
    Bay
    Her zaman tam tüketiyorum. Sana da aynısını tavsiye ederim.
     
    Yobaz Ateist bunu beğendi.
  4. Yobaz Ateist
    Offline

    Yobaz Ateist Üye

    Katılım:
    15 Ekim 2012
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Tamam abi o halde öyle yapacağım.
     

Sayfayı Paylaş