yok benim anlatmak istedigim 65 kg olanın boksör oldugu, 70-75 kg olanın ise boksör olmadıgı karşılaşma. sokakta mesela veya her hangi bir yerde.nockout kiloyladır 60-65 kiloda nockout az çıkar. vuranın kilosu hesaplanın yumruk yiyenin kilosu hesaplanmaz kimin yediği önemli değil çünki vücut ağırlığı değişir ama kafa boyu beyin ve sinir sistemi değişmez. bir yılda sadece tekniğini geliştirebilir. 60 kiloylen 75 kilo gibi vurmaya başlayamaz 60ın hakkını vermeyi öğrenir.
fake olduğunu yazmama gerek yoktur diye umuyorum...bu çoçuk 75 kg+ olamaz.ama tek vuruşta bayıltıyor.
ne diyon kardeşim[DOUBLEPOST=1496004058][/DOUBLEPOST]115 kilo ol birde kardeşim güce dayalı sporlar hepsi kilolu(güçlü) ama yavaş hızlı ama zayıf olanlar var anlatabiliyormusun dostum ?
ne diyon kardeşim115 kilo ol birde kardeşim güce dayalı sporlar hepsi kilolu(güçlü) ama yavaş hızlı ama zayıf olanlar var anlatabiliyormusun dostum ?
kardeşim gördüğün gibi tüm dövüş sporları güce dayalı diyorum.ne diyon kardeşim[DOUBLEPOST=1496004058][/DOUBLEPOST]
ne diyon kardeşim
güç değince senin aklına hemen bile güreşi geliyor kütleden eglen güçten bahsediyorum ama senin zaten daha çok okuyup öğrenmen lazım.nakavta gücü yetmez çok saçma geldi boks bu bodybuilding deil conor mcgregor 70 kilo ama 110 kiloluk bir adamı bile indirebilcek güçte yumruğa sahip tabi 6 aylık bir boksör değişir bu onun 6 ayı ne kadar verimli geçirdiğine bağlı çok verimli geçirdiyse tek yumrukta olmasa bile ardı ardına vurulan 4-5 yumrukta indirirsin güçlüysen