Öncelikle merhaba,
Ben 16 yasında lise 2 ögrencisiyim.Lise 1 başlamadan once diabete yakalandım, ozamanlar 85 kılo olmustum yag oranım baya yuksektı boyum 160-165 arasıydı diabete yakalandıktan sonra 15 gun hastanede yattım ve asırı derecede sporsuz yattıgım yerde kılo verdım. 60 olmustum sımdı 65-67 arası ben herzaman VG sporu ıle ılgılerım olmustur.herzaman fit bir vucudum olması ısterım.ama Dietimle Vg dieti uymuyor antreman sonrası 500 karbonh. alın falan tarzında yazılar gordum ben o kadar derecede karbonhıdrat alırsam gozlerımı bobreklerımı kaybetme rıskı tasırıyorum.bende proteıne dayalı bır beslenme sıstemı yaptım sizce nasıl.
Beslenme Şeklım(3 haftalık)
Sabah:4 yumurta 1tam 3beyaz
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak süt
sınırsız salata (çok az zeytınyağ ve tuz)
tatlandırıcılı çay veya kahve
okul veya antrenman varsa 5 dilim yoksa 3 dilim tam bugday ekmegi
----------
Öglen:
Bir dilim orta kalınlıkta Antrikot
Pirinç aşırı derecede şekerımı yukseltmesine ragmen 3 4 kasık yıyorum ama genellıkle bir tabak makarna yagsız
sınırsız salata
Mercimek çorbası(fix olarak ogle ve aksam tuketırım)
--------
aksam:
Öglen ile aynı antrikot yerine 4 5 tane ekmeksiz köfte
-----------
Ara ogunler olarak:
bir yeşil elma veya herhangı bır meyva bir kase yogurt
bir salonda baktırdıgımda:
Yag oranı %8 ila %9 arası su oranı %68 %75 kas oranı %90
FleXoR hocamın 2 adet dumbell ile VG programını uyguluyorum uyku duzenım aksam 9:30 10 :00 arası sabah 7 de kalkıyorum.uyku duzenım ıyı
Ben 16 yasında lise 2 ögrencisiyim.Lise 1 başlamadan once diabete yakalandım, ozamanlar 85 kılo olmustum yag oranım baya yuksektı boyum 160-165 arasıydı diabete yakalandıktan sonra 15 gun hastanede yattım ve asırı derecede sporsuz yattıgım yerde kılo verdım. 60 olmustum sımdı 65-67 arası ben herzaman VG sporu ıle ılgılerım olmustur.herzaman fit bir vucudum olması ısterım.ama Dietimle Vg dieti uymuyor antreman sonrası 500 karbonh. alın falan tarzında yazılar gordum ben o kadar derecede karbonhıdrat alırsam gozlerımı bobreklerımı kaybetme rıskı tasırıyorum.bende proteıne dayalı bır beslenme sıstemı yaptım sizce nasıl.
Beslenme Şeklım(3 haftalık)
Sabah:4 yumurta 1tam 3beyaz
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak süt
sınırsız salata (çok az zeytınyağ ve tuz)
tatlandırıcılı çay veya kahve
okul veya antrenman varsa 5 dilim yoksa 3 dilim tam bugday ekmegi
----------
Öglen:
Bir dilim orta kalınlıkta Antrikot
Pirinç aşırı derecede şekerımı yukseltmesine ragmen 3 4 kasık yıyorum ama genellıkle bir tabak makarna yagsız
sınırsız salata
Mercimek çorbası(fix olarak ogle ve aksam tuketırım)
--------
aksam:
Öglen ile aynı antrikot yerine 4 5 tane ekmeksiz köfte
-----------
Ara ogunler olarak:
bir yeşil elma veya herhangı bır meyva bir kase yogurt
bir salonda baktırdıgımda:
Yag oranı %8 ila %9 arası su oranı %68 %75 kas oranı %90
FleXoR hocamın 2 adet dumbell ile VG programını uyguluyorum uyku duzenım aksam 9:30 10 :00 arası sabah 7 de kalkıyorum.uyku duzenım ıyı