• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1,5 YILLIK ANTRENMAN VE DÜZENLİ BESLENME SONUCU (BEFORE-AFTER DEĞİLDİR)

Naturel biri 7 degil 17 yilda yapsa vucudunun sinirlarini zorlasada sonuc cok degismez.
Doganin kanunu buna izin vermez.
Dogal ile yapayi kiyaslamayin.
Sahsi gorusum Dogal herzaman daha iyidir.
Netice olarak fotoda gorundugu kadariyla vucut cok guzel gelismis.
Tebrikler

Başarıların daim olsun , devam
emoji106.png

kimseye aldırmadan eski fotoların ile şimdi fotolarına bakman yeterli ayna karşısında ne değişim görüyorsan senin için önemli olan odur.

Kendi fikriyatımdan birilerini buldum sonunda.

Bu sporu sağlık ve kaliteli yaşam için yapan, ölçü derdi olmayan insanları seviyorum. Ben yıllarca yapsamda 45cm kollarım olmayacak, evde iş yerinde temiz beslenerek, vücudu supplement çöplüğüne çevirmeden sporumu yapıp Allah'ın izniyle boş konuşmaları ve gereksiz yorumları takmadan devam edeceğim.

Bazı üyeler de doğal çalışmayı çok küçümsüyor, yapmayın böyle. Bunu okuyan yeni başlayanlar doğal çalışmayla hiçbir netice alınmaz sanabilir.
Oysa ki temiz beslenme ve sağlam idman düzeni ile normal yapıda bir vücut 1 senede şekil almaya başlar. 2-3 senede kıyafetle bile fark edilir hale gelir ölçü değişiklikleri.
İşin güç kısmında ise çok daha bariz olur değişiklikler. Düzenli idman ve beslenme ile normal halinizin en az iki katı güçlenirsiniz.
Daha ne olsun!

Back
Yukarı