1.5 Yıllık Müthiş Değişim (66-80kg,1.82 boy)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ters1997
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hocam kusura bakma 1.5 senelik değişim göremedim ben, çok daha iyisi olabilirdi. ayrıca 2 tane fotoğraf görüyorum 2 side aynı. Pek bişey anlamadım ben bu değişim başlığından. 66 kilodan 80 kiloya lean şekilde çıkan birinde bundan çok daha fazla kas kütlesi olmalı, genetik 14 kilo fark yaratmaz görüntüde.

hocam kusura bakma 1.5 senelik değişim göremedim ben, çok daha iyisi olabilirdi. ayrıca 2 tane fotoğraf görüyorum 2 side aynı. Pek bişey anlamadım ben bu değişim başlığından. 66 kilodan 80 kiloya lean şekilde çıkan birinde bundan çok daha fazla kas kütlesi olmalı, genetik 14 kilo fark yaratmaz görüntüde.
sen şimdi 2 fotoğraf arasında değişim göremedinmi, o zaman senin gözler felan bozuk veya fotoğraf açısından daha belirgin olmamış olabilir, yinede yorumun için teşekkürler

sen şimdi 2 fotoğraf arasında değişim göremedinmi, o zaman senin gözler felan bozuk veya fotoğraf açısından daha belirgin olmamış olabilir, yinede yorumun için teşekkürler
illa adamı kötü konuşturuyosun. dandik 2 tane fotoğraf koyup müthiş değişim diye başlık açmışsın, ki doğru düzgün bi değişim yok. Kötü yorum eleştri gelince, gözlerin mi bozuk? Komik komik başlıklar açıyorsunuz gülüyorum artık.

++++

Başlığı yukarı taşımak için boş mesaj yazmak yasaktır!
Aynı kural ihlalini tekrarlamanız halinde süresiz yasaklanacaksınız!
5 ceza puanı aldınız!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı