recep bozdemir
Üye
Ne AlakaDostum iki üyelik sana ait galiba
Ne AlakaDostum iki üyelik sana ait galiba
Anladım dostum , bende iki kişi neden aynı konuya yazıyor diyorumKusura Bakma Kardeşim O Hesapta Benim, Karışıklık Olmuşta Facebookdan Bağlamışım Farketmeden.
sen şimdi 2 fotoğraf arasında değişim göremedinmi, o zaman senin gözler felan bozuk veya fotoğraf açısından daha belirgin olmamış olabilir, yinede yorumun için teşekkürlerhocam kusura bakma 1.5 senelik değişim göremedim ben, çok daha iyisi olabilirdi. ayrıca 2 tane fotoğraf görüyorum 2 side aynı. Pek bişey anlamadım ben bu değişim başlığından. 66 kilodan 80 kiloya lean şekilde çıkan birinde bundan çok daha fazla kas kütlesi olmalı, genetik 14 kilo fark yaratmaz görüntüde.
illa adamı kötü konuşturuyosun. dandik 2 tane fotoğraf koyup müthiş değişim diye başlık açmışsın, ki doğru düzgün bi değişim yok. Kötü yorum eleştri gelince, gözlerin mi bozuk? Komik komik başlıklar açıyorsunuz gülüyorum artık.sen şimdi 2 fotoğraf arasında değişim göremedinmi, o zaman senin gözler felan bozuk veya fotoğraf açısından daha belirgin olmamış olabilir, yinede yorumun için teşekkürler
https://www.hizliresim.com/RkObaZilla adamı kötü konuşturuyosun. dandik 2 tane fotoğraf koyup müthiş değişim diye başlık açmışsın, ki doğru düzgün bi değişim yok. Kötü yorum eleştri gelince, gözlerin mi bozuk? Komik komik başlıklar açıyorsunuz gülüyorum artık.
kardeşim ben 3 ayda 1 ölçü aldırıyorum en son aldırdığımda 36'ydıDostum kol 36dan fazla duruyor.
ektemorf'a mı benziyor yoksa mezomorf mu ? geniş omuza sahip arkadaş farkındaysan ?ektormorf bi vucut yağsız bir şekilde alınan 14 kilo beyler, ne bekliyorsunuz.
ben dedim kardeşim konuyu açan hesap benim diğer hesaba girmiyorda, ektemorf bi vücuda sahibim kardeşim ilk fotoğrafta gördüğün gibi 100 cm omzum vardı.ektemorf'a mı benziyor yoksa mezomorf mu ? geniş omuza sahip arkadaş farkındaysan ?
18 kardeşim.Yaş kaç ?