1.5 yıldan sonra İLK DEFİNASYONUM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fbirfn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fbirfn

Üye
merhabalar herkese ilk kez definasyona gireceğim bildiklerim sadece okuduğum şeyler internette. hiç deneyimim yok. yapacaklarımı altta yazdım bir eksik yada hatalo birşey varsa düzeltirseniz sevinirim.

Kilomun 2 2.5 katı protein alacağım

Yağ çok az olacak sadece yemeklerin yanında birer zeytinyağı

Karbonhidrat 90-100 arası alacağım

Haftada 2 gün kardiyo

Antrenmanlarım 8-12 tekrar arasında tüm vücut çalışacağım set aralarında nabzı artırmak için ip atlayacağım.

Antremandan önce kompleks karbonhidrat alacağım (amtremandan 3 saat önce)
Antrenman bitince 2 saat ve yatmadan 3 saat önce HİÇ karbonhidrat tüketmeyeceğim.

Whey+glutamin alacağım

Şuan aklıma gelenler bunlar bu konu başkalarınada yardımcı olabilir malum yaz geliyor :)

Yaş 16
Boyum 177
Kilom 80
Yağ oranım 17-18 hedefim 13 e düşürmek(yarışmaya katılmıyorum sonuçta 7-8lere düşmeyeceğim)
1.5 yıldır çalışıyorum

Amacım kas kaybetmeden yağ yakmak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ölçülerimide yazayım lazım olur belki

130 cm omuz
39cm kol
84 bel
99 kalça

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bildiğinn şeyler senin işini görecek şeyler fazlası da dediğin gibi yarışmalara girecek olan kişiler için lazımdır. Yalnız bana kalırsa tekrar sayısında baya artış yapabilirsin.

Bildiğinn şeyler senin işini görecek şeyler fazlası da dediğin gibi yarışmalara girecek olan kişiler için lazımdır. Yalnız bana kalırsa tekrar sayısında baya artış yapabilirsin.

Zaten bir miktar mecburen ağırlık düşeceğim eğer tekrarı artırırsam dahada düşmek zorunda kalırım kasa yüklediğin ağırlığın çok düşmesi kas kaybını getirir diye okumuştum bir sitede doğrumu bilemem

öyle birşey var mı bilmiyorum da normalde definasyon döneminde yapılan her hareketlerde pump yapmak lazım onu da illa ki düşük ağırlık ile yapman gerekmiyor varsayalım ki 20 tekrar 10 kg ile yapabiliyorsun 15 ile de yapabiliyorsun 15 daha iyi olacaktır.

Valla bana sadece takdir etmek kalmis. Anladmki Ben cok gec baslamisim bu spora seni gordukten sonra;)

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Aynen bu arada yaş konusunu hiç atlamışım veya gözüme çarpmamış seni tebrik ederim bu kadar genç yaşta spora başladığın ne kadar erken başlarsan o kadar karlı çıkarsın :)

Back
Yukarı