• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1.5 sene aralıklı yaş 19 tdnh123

tdnh123

Üye
Oncelikle merhaba ben ilk başta 8 ay hic bisey bilmeden bu spora başladım saçma sapan bi'çalışma yaptım. Daha sonra 6 ay ara verdim sonra spora bir arkadasımla yeniden başladım 6 ay spor yaptım. Daha sonra yine 6.5 ay ara verip yeniden başladım suan 4. ayımdayım yaklaşık 1.5 senelik bi geçmisim var . İlk baştaki ölcülerimi fln blmiyorum simdikilerden de tek bildigim kol oda 37.5 cm başka bildigim bişey yok fotograflar spora başlamadan onceki bi fotografla dier fotograflarım bazı fotografları yüklemekte güclü cektim ilk defa yaptıgım icin sorunlar varsa özür dilerim

kilo : 71
boy : 1.74

Uploaded with ImageShack.us

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:36 ----------

Bazı fotograflarda sorun yaşadım kusura bakmayın lütfenn

Son düzenleme:
keşke ara vermeseymişsin şimdi bile güzel bir vücudun var

başarıların devamını dilerim değmiş çabana :) ya resimlerde o yüz kapatma olayına hastayım hep son durak filmi geliyor aklıma :D ve scary movie deki son durak filmiyle dalga geçilen sahne :D

yeni 2 fotograf daha bide bi sorum olcak benim bu gögüs ortam cok boş ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusunuz

Close grip bench press(triceps antrenmanına koyarsan daha iyi olur triceps çalıştırırken orayada vurdurmuş olursun)

cable crossover (elleri çapraz kapayarak ve tam formda) göğüs aralarımı doldurmada bayağ etkili oldular denemeni tavsiye ederim..

Close grip bench press(triceps antrenmanına koyarsan daha iyi olur triceps çalıştırırken orayada vurdurmuş olursun)

cable crossover (elleri çapraz kapayarak ve tam formda) göğüs aralarımı doldurmada bayağ etkili oldular denemeni tavsiye ederim..

iki hareketi de 3 aydır yapıyorum ama sanki bi degisiklik yok heralde benim gögüs genetigim oyle

yağlar gittikçe herşey daha güzel olacak
bence bu göğüs boşluğunu dert etme çünkü bence kötü bi görüntü yok

Ayakkabınin modelini merak ettim hosuma gitti renkleri.Bu arada basarili

beslenmeye dikkat etcem artık yagları eriticem düzenli beslenmeye baslıyorum yarından itibaren tesekür ederim yorumlarınız icinde ayakkabının modelini valla blmiorum bakıyım bi :D

Kollarım 37.5 dan 39.5 a cıktı 3 ayda bu iyi gibi mi bilmiyorum üstünde yagda var tabi

Son düzenleme:
bana omuz kotu geldı omuz antremanın daha cok trapeze vuruyor gıbı ust gogus ve karını topladınmı ve en onemlısı kıllarıda halledersen tamamdır artık :)

Jason Stathama benziyor vucudunuz yağ oranı biraz düşük olsa sanki karin genetiğinizde onunla aynı gibi.. Güzel gelisim tebrikler..

Back
Yukarı