Merhaba arkadaşlar ,
öncelikle boy 1,63 kilo 50 . yas 17
KOL 28
BILEK 16
ONKOL 24
OMUZ 98
GOGUS 91
BEL 66
BACAK 42
KALF 31 CM..
Öncelikle programımı kendim hazırladım yatılı okuduğum için salona gidemiyorum. Programım Şöyle:
1. MAX. ŞINAV ( baslamadan önce 20 tane cekıodum şimdi 38 oldu.)
2. MAX MEKIK ( baslaman önce 20. simdi 35 )
3. MAX DIPS ( baslamadan önce 12. şimdi 20.)
4. Omuzlar ve trapez acıyana kadar Yumruk calısması. ( önce 3.57 dk. şimdi 7,37dk.)
5. TEK AYAK YÜKSELİP ALCALMA (KALFLARA ETKI) (önce 25 tane şimdi 50 tane)
6. Bıceps ( önce 7.5kg. şimdi 10kg 8 tekrar )
7. 5 dk zıplama
8. 5 dk derin nefes
9. ılık banyo
10. süt veya 2 yane yağda yumurta...
Bu arada 2 gün yapıp 1 gün dinleniyorum.
İlk 1.5 - 2 ay bu programla vücudu alıştırıp sonra FLeXoR hocamızın verdiği programa döneceğim. Size soracağım soru ise şu:
Şu an Glutamin almak istiyorum. Araştırdım her hangi bir yan etkisini göremedim. ( ama doktor glutamini dedeme vermiş bi rahatsızlıgından dolayı ) Yani bana bi zararı olur mu ? Eczanede bulunurmu bide illa optimum dymatize gibi markalardan almak zorundamıyız?
Bir de çinko magnezyum ve kalsiyum alacağım doktora gitmeye gerek varmı bunlar için yani herhangi bir zararları varmı Cogu kısı kullanıyor...
Son olarak uzamax gibi ürünlerden kullandıysanız faydasını gordunuz mu tesekkurler.
öncelikle boy 1,63 kilo 50 . yas 17
KOL 28
BILEK 16
ONKOL 24
OMUZ 98
GOGUS 91
BEL 66
BACAK 42
KALF 31 CM..
Öncelikle programımı kendim hazırladım yatılı okuduğum için salona gidemiyorum. Programım Şöyle:
1. MAX. ŞINAV ( baslamadan önce 20 tane cekıodum şimdi 38 oldu.)
2. MAX MEKIK ( baslaman önce 20. simdi 35 )
3. MAX DIPS ( baslamadan önce 12. şimdi 20.)
4. Omuzlar ve trapez acıyana kadar Yumruk calısması. ( önce 3.57 dk. şimdi 7,37dk.)
5. TEK AYAK YÜKSELİP ALCALMA (KALFLARA ETKI) (önce 25 tane şimdi 50 tane)
6. Bıceps ( önce 7.5kg. şimdi 10kg 8 tekrar )
7. 5 dk zıplama
8. 5 dk derin nefes
9. ılık banyo
10. süt veya 2 yane yağda yumurta...
Bu arada 2 gün yapıp 1 gün dinleniyorum.
İlk 1.5 - 2 ay bu programla vücudu alıştırıp sonra FLeXoR hocamızın verdiği programa döneceğim. Size soracağım soru ise şu:
Şu an Glutamin almak istiyorum. Araştırdım her hangi bir yan etkisini göremedim. ( ama doktor glutamini dedeme vermiş bi rahatsızlıgından dolayı ) Yani bana bi zararı olur mu ? Eczanede bulunurmu bide illa optimum dymatize gibi markalardan almak zorundamıyız?
Bir de çinko magnezyum ve kalsiyum alacağım doktora gitmeye gerek varmı bunlar için yani herhangi bir zararları varmı Cogu kısı kullanıyor...
Son olarak uzamax gibi ürünlerden kullandıysanız faydasını gordunuz mu tesekkurler.