1.5 ayda sıkılaşma???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba bizim okulda yaz gezisi olacak kollarım iyi ama göğsüm zayıf ve yağlı karnımda göbek yok ama yağlı...1.5 ayda nasıl çalışma yapabilirim yağ eritme ve hacimlenmem lazım 1 haftadır şınav triceps biceps karın çalışıyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
 
1,5 ayda olacak iş değil :) spor sabır ister ;) ama 1,5 ayda fark olur önce beslenmeni düzenle sonra cardio yaparak yağları eritirsin belli günlerde ağırlık yaparak sıkılaştırırsın ;)
göbekte yağ yoksa vücut yağ oranını iyice düşürmen lazım çünkü göğüs en son ve en zor eriyen yerdir.eğer küçülme olmuyorsa malesef jinekomasti olabilirsin.
 
saolasın abi yağ da yakacağım için kaç gün kardiyo kaç gün ağırlık çalışayım?kaç dk sursun kardıyo
2 gün kardio 3 gün ağırlık yapabilirsin tabi beslenmende çok önemli. aynı gün ağırlık çalışıp+cardio yapabilirsin. cardio en az 30 dk sürmeli ve cardio yu intevral olarak yap (1 dakka hızlı 3 dakka yavaş gibi kalbini hızlandır sonra düşür )
 
teşekkürler abi beslenmeme çok dikkat ediyorum.Saat kaçtan sonra yemek yememeliyim?Yeşilçay içiyorum akşamları bu tarz yağ yakmaya yardımcı metabolizmayı hızlandıran yiyecek ya da içecek var mı bildiğin?
 
teşekkürler abi beslenmeme çok dikkat ediyorum.Saat kaçtan sonra yemek yememeliyim?Yeşilçay içiyorum akşamları bu tarz yağ yakmaya yardımcı metabolizmayı hızlandıran yiyecek ya da içecek var mı bildiğin?
saat 6 dan sonra meyve harici birşey yemezsen iyi olur. Yeşil çay bende içerim ;) sabah uyanınca ve akşam yemeğinden sonra.
metoboliizmanı hızlandırıp enerji ve yağ yakmına destek olması için antremandan 1 saat önce kahve içmeni tavsiye ederim.
 
saolasın abi dediklerini yapacağım.badem ve fındık için de yağ yakıyor diyorlar.Arada bir zeytinyağı içersen iyi olurdiyolar doğru mudur?Doğruysa ne sıklıkta ve ne kadar yemeli veya içmeliyim
 
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı