Enes Kartal3
Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır bodybuilding'e gidiyorum yaşım 16 kilom 66 boyum 1.70 - 1.75 arası haftada 3 gün antrenmana gidiyorum ağırlıkları olabildiğince zorluyorum ve düzgün yapmaya dikkat gösteriyorum sizce protein tozu kullanmalımıyım Hayatım kısacası şu şekilde geçiyor ;
pazartesi : sabah kahvaltı - okul - eve gelip yatış pc - akşam spor - eve gel yine pc sonra uyu
salı : AYNI - AYNI- akşam yatana kadar pc
çarşamba : aynı - aynı - spora gidene kadar pc - spordan sonra yine pc'de yatıyorum
perşembe : aynı - aynı - akşama kadar pc
cume : aynı - aynı - spora gidene kadar pc - spordan sonra yine pc
hafta sonu full pc de yatıyorum beslenmeme oldugunce dikkat ediyorum ama hepte tavuk makarna pilav yiyemiyorum sizce protein felan almalımıyım tavsiyeleriniz nelerdir yaşamım için
Edit # vücüdumda yağ oranı çok düşük göğüsüm ve omuzlarım kücük kollar gayet iyi aynı şekilde karın kaslarımda aynı baklava felan var yani
pazartesi : sabah kahvaltı - okul - eve gelip yatış pc - akşam spor - eve gel yine pc sonra uyu
salı : AYNI - AYNI- akşam yatana kadar pc
çarşamba : aynı - aynı - spora gidene kadar pc - spordan sonra yine pc'de yatıyorum
perşembe : aynı - aynı - akşama kadar pc
cume : aynı - aynı - spora gidene kadar pc - spordan sonra yine pc
hafta sonu full pc de yatıyorum beslenmeme oldugunce dikkat ediyorum ama hepte tavuk makarna pilav yiyemiyorum sizce protein felan almalımıyım tavsiyeleriniz nelerdir yaşamım için
Edit # vücüdumda yağ oranı çok düşük göğüsüm ve omuzlarım kücük kollar gayet iyi aynı şekilde karın kaslarımda aynı baklava felan var yani