1.5 ay sonrası kol (FOTOLU)

Selamlar,
Yaş 17 / kilo 62.
1.5 aydır evde dambıl ile çalışıyorum. 2 fotoda şu ana aittir önce sonra algılamayın, sadece farklı pozisyonlarda çekmek istedim :

Sizce nasıl? Başlamadan önce foto yok maalesef.Ben hacim istiyorum kıyafet otursun istiyorum. Bunun için supplement öneren olursa sevinirim..

ben bi fark göremedim kas gelişmemiş sadece var olan kasları tetiklemiş yanı uyuyan kasları uyandırmış gibisin sana tavsiyem set sayını uzat bide yavaş tenpoda yap kasın dinlenmeye vaktı olsun yoksa amelellık yapmış olursun

ben bi fark göremedim kas gelişmemiş sadece var olan kasları tetiklemiş yanı uyuyan kasları uyandırmış gibisin sana tavsiyem set sayını uzat bide yavaş tenpoda yap kasın dinlenmeye vaktı olsun yoksa amelellık yapmış olursun
Ah be kardeş. Konuda YAZDIKLARIMI neden okumuyorsun ?!!! Fark var mi diyorum ben , aynı kol diyorum. Hacimi nasıl diyorum. Okumadan yorum neden yapıyorsun ki..?

pardon dostum hata oldu o zaman :) :D
Rica ederim ne demek. Sence nasıl gözüküyor? Ben zaten haftada 2 kere çalışıyorum biceps ve triceps dinleniyorlar yani beslenmede protein alimim iyi ama kalori pek alamıyorum.
Benim bu bodyden tek beklentim kıyafet otursun estetik gozuksun bi Lazar angelov olmak değil yani..
Sence nasıl gözüküyor ve kaç aya nasıl olur?

tek danbılla olmaz o iş günlük 15 şınavda ekle bak o zaman görcen farkı daha hızlı olur[DOUBLEPOST=1425306433][/DOUBLEPOST]
burdan başlangıç şınav teknikleerine bakabilirsin.

Back
Yukarı