0sm4n
Üye
cümleten selamun aleyküm ;
Forumda hayli vakit geçirdim , bir çok konuyu okudum hatta birde konu açmıştım o aralar biraz bilinçsizdim şimdi yeteri kadar bilgilendim ve diyet + cardio ya başladım başladım 1.5 hafta içerisinde 110.7 kilodan 104.6 ya düştüm, 2gündür tartılmıyorum .
Çalışıyorum mesai saatim 09:00-21:00 bütün gün bilgisayar başındayım
Antreman ;
06:40 = 25 dakika düşük tempo koşu
21:20 = 40 dakika düşük tempo koşu
hafif tempo ile devam ederken , sahanın bir yarısına geliyorum yani 200 metrede tempoyu hızlandırıyorum yaklaşık olarak 10-13 tur atıyorum , hızlandırılan 200 metre sonunda normal düşük tempo ile devam ediyorum o yer geldimi yine hızlandırıyorum bu şekilde
Sabah kalktığımda 6:40 gibi top sahasına gidip 25 dakika koşuyorum.
Akşam iş çıkışı evde yemek yedikten sonra top sahasında 40 dakika cardio
Hiç durmuyorum ama çok çok hafif tempo jog belki jogdanda düşük diyebiliriz , her turda sahanın bir yarısında tempoyu hızlandırıyorum sabahta akşamda geçerli bu.Ve bir hayli terliyorum , bugünden sonra belime poşet bağlıyacağım böyle bir karara vardım bakalım.
Beslenme ;
Sabah 6:30 kalkış = 1 Bardak Pınar Light Süt
09:00 = Yarım simitin içini açıyorum marketten aldığım tulum peyniri koyup kızartıyorum , yanında 2 adet yumurta beyazı.
11:00 = 1 Adet meyva [elma yiyorum bu diyeti bozarmı ? yada zararı varmı ?]
13:00 = kahvaltıdan kalan simitin diğer yarısını yiyorum peynirle.
16:00 = 1 Adet meyva
18:00 = 4-5 Kaşık yoğurt yiyorum
20:40 = Evde hangi yemek varsa çok az , ekmeksiz.
[tüketebildiğim kadar su tüketiyorum tabiki]
Coenzyme Carnitin sipariş ettim , açıkcası umutlu değildim gelmez diye ama bir baktım ertesi gün bir numara arıyor kargonuz geldi diye
;
http://carnitineturkiye.com/coenzymeq10_kullanimi.html Reklam değil amacım burdan aldım , yemekten 30 yada 60 dakika önce 1 adet şeklinde kullanın demişler ben 19:00dan sonra yemek yemiyordum mecburen iş çıkışı evde yemek zorunda kalıyorum onuda bugünden sonra ekledim zaten beslenmeme sabah ne yapıcağım bana şunun kullanımı hakkında tavsiye verirmisiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Forumda hayli vakit geçirdim , bir çok konuyu okudum hatta birde konu açmıştım o aralar biraz bilinçsizdim şimdi yeteri kadar bilgilendim ve diyet + cardio ya başladım başladım 1.5 hafta içerisinde 110.7 kilodan 104.6 ya düştüm, 2gündür tartılmıyorum .
Çalışıyorum mesai saatim 09:00-21:00 bütün gün bilgisayar başındayım

Antreman ;
06:40 = 25 dakika düşük tempo koşu
21:20 = 40 dakika düşük tempo koşu
hafif tempo ile devam ederken , sahanın bir yarısına geliyorum yani 200 metrede tempoyu hızlandırıyorum yaklaşık olarak 10-13 tur atıyorum , hızlandırılan 200 metre sonunda normal düşük tempo ile devam ediyorum o yer geldimi yine hızlandırıyorum bu şekilde
Sabah kalktığımda 6:40 gibi top sahasına gidip 25 dakika koşuyorum.
Akşam iş çıkışı evde yemek yedikten sonra top sahasında 40 dakika cardio
Hiç durmuyorum ama çok çok hafif tempo jog belki jogdanda düşük diyebiliriz , her turda sahanın bir yarısında tempoyu hızlandırıyorum sabahta akşamda geçerli bu.Ve bir hayli terliyorum , bugünden sonra belime poşet bağlıyacağım böyle bir karara vardım bakalım.
Beslenme ;
Sabah 6:30 kalkış = 1 Bardak Pınar Light Süt
09:00 = Yarım simitin içini açıyorum marketten aldığım tulum peyniri koyup kızartıyorum , yanında 2 adet yumurta beyazı.
11:00 = 1 Adet meyva [elma yiyorum bu diyeti bozarmı ? yada zararı varmı ?]
13:00 = kahvaltıdan kalan simitin diğer yarısını yiyorum peynirle.
16:00 = 1 Adet meyva
18:00 = 4-5 Kaşık yoğurt yiyorum
20:40 = Evde hangi yemek varsa çok az , ekmeksiz.
[tüketebildiğim kadar su tüketiyorum tabiki]
Coenzyme Carnitin sipariş ettim , açıkcası umutlu değildim gelmez diye ama bir baktım ertesi gün bir numara arıyor kargonuz geldi diye

http://carnitineturkiye.com/coenzymeq10_kullanimi.html Reklam değil amacım burdan aldım , yemekten 30 yada 60 dakika önce 1 adet şeklinde kullanın demişler ben 19:00dan sonra yemek yemiyordum mecburen iş çıkışı evde yemek zorunda kalıyorum onuda bugünden sonra ekledim zaten beslenmeme sabah ne yapıcağım bana şunun kullanımı hakkında tavsiye verirmisiniz ?
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: