0 Karbo Beslenme ile İlgili

Arkadaşlar kolumda eklem sakatlanması olduğu için 2 haftadır ağırlık çalışamıyorum. Sadece bacak çalışıp cardio yapıyorum bu süre zaafında.

Asıl sorumsa 1-2 aylık karbonhidrat kulanmadan cardio ve bacak çalışarak yağ yakımına girmeyi düşünüyorum .
Sadece sabah kahvaltısında yiyeceğim 50-60 gram yulaf ezmesi bu diyetin amacından saptırır mı ?

0 karb ile zayıflarsın ama rezaletbi fiziğin olur. Kas kaybın çok olur ve derin sarkar. 0 karb diye bir kilo verme biçimi yoktur
Ayrıca dünyanın en sağlıksız diyetidir.

Açıkcası şuan zayıflama gibi bir düşünce içerisinde degilim. Amaç dediğim gibi kolumda bir sakatlık olduğu için bu sürede yağ yakmak. Sadece karbonhidrat olarak sabahları yulaf ezmesi yiyorum.
Yemeğimden kısmıyorum bol bol protein ve salata ile besleniyorum.

Son derece sağlıksız bir düşünce asla tavsiye etmem. Günlük makrolarınızı karşılayın yeterli olacaktır yine karbonhidratı kesmek çok ciddi hata olacaktır. Azaltmak kabul edilebilir ama bu derecesi büyük risk sağlık açısından.
Kendinizi sürekli yorgun bitkin hissedersiniz ve baş dönmesi mide bulantısı yaşarsınız aynı hataya bir dönem bende düştüm oradan biliyorum

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı