0 ağırlıkla süper vücut ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enter33

Üye
Evet beyler bu gün basketbolda biriyle tanıştım. 20 yaşında 190 boyunda 80 kiloymuş ve yaklasık 1-2 sene bilinçli bi şekilde fitness yapmış gibi bi fiziği var. Karın kasları belirgin göğüsler mükemmel bi biçimde. omuzları geniş. Sordum hiç ağırlık çalışmadım. Şınav mekik barfiks çekiyorum, aynı zamanda kulüpte oynuyorum ordaki ağırlıksız antrenman çalışmalarımı yapıyorum hepsi bu, şaşardın değilmi" dedi. Gerçekten çok şaşırdım bu nasıl oluyor ?duh

şınav, mekik, barfiks,dips bunların hepsi vücut ağırlığıyla yaptığın egzersizlerdir buda senin vücudunu geliştirir sonuçta ağırlık kaldırmış oluyorsun

Bir sürü vücut ağırlığıyla yapılan hareket var. Barfiks , şınav diyip geçme 10 larca çeşidi var. Ama bu şekilde fazla hacimlenebilmek mümkün değil bir yerden sonra.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.google.com/search?q=agi...89,d.Yms&fp=451f933df76d2289&biw=1366&bih=641

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı