ben 4 senelik boksörüm yaşım 16 . bir buçuk 2 senedirde ağırlık çalışıyorum kilom 63. benim bir sorunum var . boksa başladığımdan beridir diyebilirim sağ kürek kemiğim mi desem sırtımın sağı mı desem yoksa sağ omzum mu desem bilemiyorum oralarda bir ağrı var hiçte geçmedi. idmanda ısınıyorum çok güzel 4 raund torba dövüyorum son raundlarda o ağrı beliriyor ve çok fena ağrıyor. bu yaz doktora gittim dedim böyle böyle emar çekildim emarda hiçbirşey çıkmadı. şöyle bişey de var . geçenlerde yine bilek güreşi yaparken bi girdi ağrı bu çok farklıydı 4-5 saat orası ağrıdı dayanılmaz bir acı diyebilirim size. ağırlık çalışırken dumbellerı omuz hareketi yapıyoruz ya yanlara uzatıp yukarı çekiyoruz yanlardan onu yaparken falan da ağrıyo sizce nedendir ? fikri olan bana yardım edebilecek var mı ? omuzumda bişey çıkmadı ya kürek kemiğimde sorun yada sırtımda . omzumu falan oynatırkende çok kütlüyo
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:53 ----------
niye kimse bişey yazmıyor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:53 ----------
niye kimse bişey yazmıyor