Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sa ark. ben şınav sayımı artırmak için çabalıyorum fakat yanlış yapmak istemiyorum şimdi şınav çeker poziyonda iken dirsekler arkaya mı bakmalı yoksa sağa(sağkol) sola(solkol) mı bakmalı?
Sinav ellerin yere konus sekline gore baska yerlere agirlik verebilir. DAha cok triceps, daha cok ic gogus calismasi, daha cok dis gogus calismasi yapilabilir.
Ayrıca serdar2 ye ek olarak:
Parmak uçları ileriye bakmalıdır.Parmakların açıklık durumu, tamamen kapalı ya da tamamen açık olmamalı, orta karar bileklerinize çok baskı yaratmayacak bir pozisyon almalıdır.Kolların açıklık durumu ise şınav türüne göre değişiklik gösterecektir.
Bu anlamda bileklerin nasıl rahat ettiğini siz ayarlabilirsiniz ejderlordu.
Aslında dirseklerin bakış yönü ve ellerin açıklık miktarı değitikçe, hareketin çalıştırdığı kas bölgesi değişir diye biliyorum ben.Yani hiçbiri boşa gitmez