Şu Kardeşinize Yardım....!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan edo5494
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
16-17 yaşlarında 1-2 aydır evde dumbell ile body yapan bir kardeşim şöyle bir mesaj göndermiş ne tavsiye edersiniz:...

""
Selamun aleyküm abi nasılsın :) Bu body evde olmuyor biliyorum fakat ygs-lys sınavlarıyla uğraşıyorum ya şimdilik sadece vücut belli olsun diye yapıyorum . Vücut oturmaya başladı fakat 2 günde 1 çalışıyodum artık performans düşüyor 2 günde 1 çalışırken . Birde kendimi zorlayamıyorum. Birde bana bir program versene abi :D . Ben 2 günde 1 hepsini bir günde yapıyorum :D (ön kol,arka kol,gögüs,üst karın,alt karın ,omuz) . Bana güzel bir program söyleeee :D Bir arada buluşalım detaylıca anlat abi ciddi ciddi yapcam bu işi :D Hedef SENSİN :D . HAYIRLI GÜNLER ABİ. Kusura bakma böyle sanki sadece işini görüyor felan :D .BU pazar saat 5 gibi istediğin yerde buluşalım .D He birde verceğin programa harfi harfine uycam hangi günlerin boş dersen cuma-cumartesi-pazar-salı . Neyse çok uzaaaaatım cevabını bekliyorum....

""

Cevaplarınızı bekliyorum...!! :D:D:D

Flexor'un evde çalışma programını yolla kardeşimize...

3 gün çalış 1 gün mola ver.Ama düzenli yap.Flexor'un programı harika.Ben de başlamadan önce 1-2 ay yapmıştım.Dediğim gibi 3/1 yap.Gerçi ben 6/1 yapıyorum ama daha gencim overtraining olmamaya da özen gösteriyorum.

Kolay gelsin.

3 gün çalış 1 gün mola ver.Ama düzenli yap.Flexor'un programı harika.Ben de başlamadan önce 1-2 ay yapmıştım.Dediğim gibi 3/1 yap.Gerçi ben 6/1 yapıyorum ama daha gencim overtraining olmamaya da özen gösteriyorum.

Kolay gelsin.

Hem okul var hem dershane YGS-lYS Hazırlanıyorum o hareketlerin hepsini yapamayacağım ama temel olanları yapaırm. SAĞOL YORUM İÇİN....

Bence hiç bulaşma. Tabi eğer ben ilk 20 30 binde olmasamda olur faketmez diyosan yardır o zaman. karşı cıkanlar olucaktır ikiside birlikte yürür diye ama şahsen çok zor. Olur ama nadir rastlanır böyle şeylere.Tecrübeyle sabit.

Back
Yukarı