Şu anlık çalıştığım program

Body bırakalı 2 hafta kadar oldu bu süre içersinde evde boş kalmamak adına bazı hareketler yapıyorum bunların ne gibi bi yararı olur acaba ? Hareketleri yazıyorum.

4x20 Normal şınav 4x30 koltukta şınav ( ayaklar yüksekte ) 4x20 mekik. Bu hareketleri haftada 3 defa yapıyorum.Ayrıca boş zamanlarımda ise el yayı sıkıyorum.Nasıl bi yararı olur vücuduma ? Yaptığım bi hareketler normalmi ? Herhangi bi yanlışlık varmı ?

Not:Elimde alet yok .

Not2: El yayını nasıl bi faydası olacaktır ?
 
Öncelikle body yi bıraktıktan sonra vücudun o eski yaptığın hareketlerden sonra bu harektler vücuduna az gelecektir..2.el yayı bilek içindir yani bilek yaparsın...hareketlerde yanlışın yok fakat barfikside eklersen senin için iyi olacaktır başarılar..
 
Bu hareketler seni dinç kas kütlende biraz küçülme olur.tutar belki 2xset Max. yaparsan yararı olabilir 4x20 4x20 yapa yapa vücudun bi yerden sonra 20 şınavı hissetmemeye başlar ve ağırlık artmayacağı içinde sadece o bölgeni define tutar gelişim sağlamaz.

Ben el yayının gercekten bi işe yaradığını düşünmüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:06 ----------

mesajım kafayı yemiş yaw ^^

Bu hareketler seni dinç tutar.Başı böyle o tutar oraya nsl gtti hiç anlamadm :)
 
Back
Yukarı