Pump Forever dedi:
sabah : 250 gr cornflakes- light süt ile
150 gr light kaşar
2 dilim kepek ekmegi
1 muz
kusluk: kepekli kasarlı 2 tost veya yarım ekmek sandvic
veya Lfialif yulaf ezmesi (150 gr) normal süt ile..
oglen: 1 paket ton (142 gr) , bi tabak yagsız bol makarna, 4-5 dilim kepek ekmegi, 1 kuru konserve mısır
Aksamüstü (16:00 gibi) - 10 yumurta, 4-5 dilim kepek ekmegi, az beyaz peynir
antremandan sonra (21:00 gibi) - yarım -1 kilo arası tawuk/et/hindi/balık,200 gr kepekli pirinc lapası,
supplement:
antremandan hemen sonra ve sabah kalkar kalkmaz protein shake icerim
antreman oncesinde 5-6 tane amino 3000 ve NOX3
oglen 1-2 gibi animal pack ( 2 gunde 1 bir)
gece yatmadan once GH stack
bu beslenme ile 2-3 ayda 6-7 kilo (kaliteli kas) aldım
YAG AZ, SEKER HIC YOK
Power bayagı saglam yiyiyormussun helal. Genelde kizlarin yaptigi (pazartesi baslayip ogleyin tatliyla biten) diyetlerden bile daha zor. Ben neler yiyiyorum. Tabiiki pump gibi calismiyorum daha cok cardio agirlikli bu aralar. ondan boyle yemiyorum. Zaten isim de yogun cok da kolay degil.
Sabah ceviz findik toplam 1 avuc, kepekli cubuk kraker. Tabiiki kahvaltinin cok daha iyi yapilmasi gerekiyor, ama is ortami ve kahvalti icin erken kalkamiyorum. Metabolizma calismaya baslasin yeter
Ogleyin genelde salata, yagsiz makarna yada diyet tavuk balik turu yemekler mutlaka taze sikilmis meyve suyu, genelde kivi portakal suyu karisimi
Antremandan 2 saat once kepek egmege tost su ya da meyve suyu
Antreman oncesi amino 1500 3 tablet. Yurtdisindan almistim markasi holland & brand ya da ole bisey.
+ Creatin + l-carnitin
Antremanda maden suyu meyve suyu karisimi 500 ml.
Antreman sonrasi protein tozu + normal gunluk sut + muz + unakitan yumurta beyazi kucuk paketin yarisi yani 4-5 taneye denk geliyor+bal karisimi
Aksam yemegi genelde tavuk yagsiz , makarna da olabilir, ya da salata. yaninda su
GEnel olarak beslenme programim boyle. Sonucta onemli olan az yagli, daha cok protein bazli beslenme. Dedigim gibi cardio agirlikli calisiyorum simdilik boyle yetiyor. Gun icinde azar azar surekli su icmek onemli. metabolizmanin da surekli calismasi icin 3-4 saatte bir midenize mutlaka birseyler girsin. eger cok duzenli bir sporcu hayatiniz yoksa diyete gerek yok. dikkat etmek yeterli. haftada 1 ya da durumunuza gore 15 gunde 1 de serbest gun ilan edin derim