Şişmeden şekillenmek

ekostros

Üye
Selam arkadaşlar. Almak istediğim bazı tavsiyeler var. Kendimde araştırıp okuyorum fakat burada da sorup görüşlerinizi almak istedim. Düzenli olmasada 2 senedir kendimce çalışıyorum fakat son 3 aydır ciddi ve disiplinli bir düzene girdim. Hedefliğim vücut tipi mümkün olduğunca ince kalıp defination yapmak. Tam tabiri nedir bilmiyorum ama ince ama kaslı görünüm diyeyim . Şişmeyi kesinlikle istemiyorum. Brad pitt'in fight club filmindeki vücut tipini örnek verebilirim. Özellikle sormak istediğim göğüs arası ve göğüs altına belirgin bir oyuk yaratmak için nasıl bir çalışma düzeni önerirsiniz ve şişmeyi istemediğim için ağırlık ve tekrar düzeni nasıl olmalı ?

profesyonel falan değilim ama yağ oranı düştükçe derin daha ince olucağından bence bahsettiğin 2 bölüm ayrılır ayrıca zaten alt göğüs de çalışırsan göğüs kasını ayırabilirsin ama gelişmesinin şekli genetik diye biliyorum neresinin daha fazla gelişiceğini sen ayarlayamassın

beslenme düzenin oldukça yağsız olmalı şuan bile biraz yağlanma varsa haftada 1 gün cardio yapmalısın.az ağırlık çok tekrar çalışmalısın.şişcem diye korkmana gerek yok :)

Definisyon ile devam ediceksin ozaman :)

Back
Yukarı