Şeker ve Marketteki Kek/Bisküvi Gibi ürünler hakkında

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve texas0606 tarafından 1 Mart 2016 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen kişi sayısı 1 user .
  1. texas0606
    Offline

    texas0606 Üye

    Katılım:
    9 Eylül 2014
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Merhaba arkadaşlar.. Kilo almakta sorun yaşayan biriyim ilk onu belirtiyim..

    8 aydır spor yapıyorum ve 8 kg aldım(suplement olarak sadece protein).. Her neyse beslenme konusunda ben bayağı titizdim.. Günlük kalori mi protein karbonh. falan hesaplar ona göre yemek yerdim.. Çok fazla yemek yemediysem eğer marketten gider popkek olsn, probis yulaflı bisküviler falan alırdım.. Besin değerlerine bakınca karbonhidrat kalori falan işime yarar gibiydi.. 2-3 ay önce yağ miktarları yüksek olduğu dikkatimi çekti bu aralar ise şeker oranları dikkatimi çekiyor.. Mesela bugün az önce çayla yediğim bisküvilerin falan toplam besin değerlerini yaziyim size

    Ortalama:
    1000 kcal
    110 gram karbonhidrat
    20 gram protein
    35 gram yağ
    45 gram civarı şeker

    besin değelerleri üç aşağı beş yukarı böyle.. spora başlamadan önce bile bu şekilde yerdim ben genelde.. Ama yağ ve şekerin çok olduğu dikkatimi çekti.. Metabolizmam ama o kadar hızlı ki bunları yedim 2 saat öncede yemek yemiştim (çorba pilav fasülye 3/4 ekmek) bunların üstüne bunları yedi ve 2-3 saate gene acıkırım..

    Sindirmesine sindiriyorum ama acaba bu kadar şeker ve yağ almadan beslensem daha iyi gelişme gösterebilirmiyim ki? Mesela kol kaslarındaki olsun omuzumdaki göğüsümdeki deriyi böyle hafifi mıncıklayarak tutunca ince bir deri geliyor elime, karnımı mıncıklayarak tutunca ise kalın sert bir deri geliyor elime ama sert olmasına sert ve azçok kaslar belirgin..

    Şeker yağ falan azaltmamın bana ne gibi katkıları olur kısaca böyle bir vücuda ve de bunları min. düzeye çeksem 3-4 ay içerisinde düzgün antreman ile karın bölgesindeki o kalın sert deriyi göğüs omuz gibi ince yumuşak hale getirebilr miyim?
     

Sayfayı Paylaş