Şınav ve Barfix e yönelik dambelle hareketleri

Merhaba arkadaşlar,

Salon üyeliğimin bitimiyler, haziran başından itibaren evde Şınav,mekik ve barfiks üçlemesiyle düzenli çalışmalara devam etmeyi planlıyorum.

Fakat şınav ve barfiks için ilgili kaslarım zayıf..

Bu sebeple, Şınav ve Barfix e yönelik dambelle hareketleriyle ilgili kasları geliştirmek istiyorum..

Bu konuda link ya da hareket listesi paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..

Benim kendi evdeki çalışma programım:
3x6 barfiks
3x30 şınav
3x30 mekik
3x10 hareketin adını unuttum kanepeye ellerini öne bakacak şekilde koy ve bi nevi tersten şınav çekiyormuş gibi hareketi yap.
Dumbell konusuna gelince forumda gerekli konu var.

Benim kendi evdeki çalışma programım:
3x6 barfiks
3x30 şınav
3x30 mekik
3x10 hareketin adını unuttum kanepeye ellerini öne bakacak şekilde koy ve bi nevi tersten şınav çekiyormuş gibi hareketi yap.
Dumbell konusuna gelince forumda gerekli konu var.

Cevabıniçin teşekkür ederim..

Fakat benim cevabını aradığım soru şu :

"Şınav ve Barfix ile ilgili kasları dambelle hareketleriyle geliştirmek istiyorum.. "

Daha açık ifadeyle bu iki hareketteki kas gruplarını geliştirecek dambelle hareketleri arayışındayım..

Şınav ve barfiksi sadece çekerek geliştirebilirsiniz efendim. Üzgünüm ama yardımcı dambıl egzersizleri yok diye biliyorum. Barfiks'i geliştirmek istiyorsanız Sandalye yardımı ile geliştirebilirsiniz.
P90X-pullupchair.jpg

boyle cok konu acildi ama yardim edeyim
pullup yapamayip lat pulldown yapacak imkanin yoksa latlar icin dumbbell ile lat pullover yapabilirsin
sinav alternatifi flat dumbbell press
ama bu iki kasi calisarak fazla gelistiremezsin salona yazilmani tavsiye ederim..

Numlock evet evde gelişimin faydalarını gördüm ben açıkçası.

Back
Yukarı