Şınav ve barfiksle ilgili

Merhaba arkdaşlar ve abilerim ölçülerim imzamda var.. Şimdi barfiksi 5*3 şeklinde şınavıda 15*3 şeklinde çekiyorum çok zorlanıyorum ama bi faydası olurmu hergün devam etsem salondan gelince?

Salona gidiyorsan şınav ve barfiks gereksiz dostum.Ama salona gitmiyorsan hergün çekmek yerine haftada 3 gün belirle aralarında 1 er gün olsun.4 set çek.Hatta 6haftada 100 şınav programı var nete yazarsan bulursun aynısının 20 barfiks stilide var.

Öncelikle barfiks i ne şekilde çekiyorsun enseye mi avuç içi mi nasıl onu bir öğrenelim çünkü çok fark ediyor. Ve bence barfiks in diğer aletlerin harici çok etkisi olduğu bir gerçektir barfiksi devam ettirmeni tavsiye ederim. şınava gelecek olursak bench press yapıyorsan veya göğüs çalışıyorsan şınava fazla gerek yok bence ama şınavda etkili bir göğüs geliştirme hareketi onuda kabul etmek gerek :)bench_O

Salona gidiyorsan bunları çalışmana gerek yok gerçektende ..Ama evde çalışıyorsan göğüs ve sırt için ideal çalışmalar..

salona gitsende gitmesende vücut ağırlığıyla yapılan hareketler olduğu için bikaç set eksitip yerine bu hareketleri koymanı öneririm zaten sırt yapmak istiyorsan barfiks şart.ayrıca salonda idmanını bitiripte eve gelince çalışıyorsan zaten yorulan kasları dahada yıpratmana gerek yok.

Salonda şınavı ısınma amaçlı yap ama 15x3 yoruyorsa yormadan 15x1 yap ısınmak için , barfiksi sırt antrenmanının önüne koy yine ısınma amaçlı 1xmaksimum tekrar.

Teşekkür ederim ama salonda sadece kardio ve mekik çekiyorum programım böyle.

30 dk yürüyüş
3 çeşit mekik 20 tane ( 3 set)
15 dk eliptik ( 3dk twist)
10-25 dk kondisyon bisikleti

Yani ağırlık daha yok 1-2 hafta sonra giricem..

Back
Yukarı