Şınav,mekik programı

Arkadaşlar 15 yaşındayım vücudum kaslı yüzme sayesinde şınav mekik programı arıyorum yardımcı olurmusunuz ? Şimdiden teşekkürler.

en faydalısı kendi yaptığın program olacaktır. kaç tane mekik çekebiliyorsun kaç şınav çekebiliyorsun bunları göz önünde bulundurarak bir program yap.

mesela 10 şınav 3 set 25 mekik 3 set yap geliştikçe yavaş yavaş arttırırsın.

ve sadece şınav mekik yapıyorsan haftada 3 gün yapma kaslar dinlenirken gelişir diyecekler ama hergün yapardım senin yerinde olsam yada 4 gün sabah öğlen akşam yap...

en faydalısı kendi yaptığın program olacaktır. kaç tane mekik çekebiliyorsun kaç şınav çekebiliyorsun bunları göz önünde bulundurarak bir program yap.

mesela 10 şınav 3 set 25 mekik 3 set yap geliştikçe yavaş yavaş arttırırsın.

ve sadece şınav mekik yapıyorsan haftada 3 gün yapma kaslar dinlenirken gelişir diyecekler ama hergün yapardım senin yerinde olsam yada 4 gün sabah öğlen akşam yap...

Teşekkürler cevabın için bir sorum daha var setler ne anlama geliyor ? günde 3 keremi ?

set demek mesela 3 set 20 tekrar seti şöyle yapılır.20 defa şınav çekersin arada molayı verirsin ideali 1dakikadır benim için bu sırada arka kol kaslarını esnetirsin birazcık acısı geçer sonra 20defa daha şınav çekersin yine mola kasları rahatlatma ardından son 20 yapılır ve o hareket bitmiştir.

Back
Yukarı