KaraThrace
Üye
Arkadaşlar Mesela Şınav Çekiyoruz 3 Gün Ard Arda Çekip 4 Gün Sonra Yeniden Başlamakmı Daha Mantıklı,Yoksa 1 Gün Çekip 1 Gün Dinlenmekmi Daha Mantıklıdır?
Zaten şu anda sırt çantama hafif ağırlık ekliyorum ileri günlerde kiloyu artıracağım2 gün çekip 1 gün dinlenmek faydalı mesela şınavı çekerkende kendi sırtına belirli bir ağırlık koyup dahada faydalanabilirsin şınavdan.
Vaktinizi aldım ama bir sorum daha var,günde ortalama 1 veya 1 buçuk saat bisiklet sürüyorum.Bunu çalışma günlerinden sonra kalan dinlenme günlerinde sürsem bana zararı olmazmı,yoksa o günlerde kesin dinlenmelimiyim.teşekkürler.etkisini daha fazla görürsün bence .
Eyvallah teşekkürler.Şöyle yapabilrsiniz.Mesela 2 gün şınav bir gün dinlenme.2 gün şınav bir gün AKTİF DİNLENME.Yani aktif dinlenmede bisikleti sürmeniz yeterlidir.
Kendini fazla yormayacak şekilde 3*10 yap daha iyidir ilerleyen günlerde zaten artma ister istemez olacak.Hocam nasıl bir şınav programı uyguluyorsunuz kac set kacar tane vs yazar mısınız
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam teşekkür ederimKendini fazla yormayacak şekilde 3*10 yap daha iyidir ilerleyen günlerde zaten artma ister istemez olacak.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi