Şınav Günlüğü

Merhaba arkadaşlar burda şınav günlüğümü paylaşıcam amacım tek seferde 100 şınav çekebilmek ve bu amacıma ulaşıcağımı düşünüyorum şuanda 18-19 şınav çekiyorum çok zorlayınca ama 10 gibi baya acımaya başlıyor yaşım 15 boy 1.80 kilo 73 kol kaslarım fena deil ama yağlıyım yağları eritmek içinde koşu +ip atlama +bisiklet yapıcam bu doğru mudur sizce amacım tek seferde 100 şınav çekmek olduğu için 20 x5 şınav çekmek istiyorum 20 şınav çoğunuza az gelebilir ama beni zorluyor bana önerilerinizz nelerdir

koşu ip atlama bisiklet yağ yakımın için uygundur
beslenme olarak çok yağlı isen hayatından şekeri tamamen at ekmeği de azalt derim
şınavı nasıl arttırırsın diyecek olursak o biraz aslında zaman istiyor güçlendikçe kendiliğinden sayısı artacaktır
ama 10'dan sonra kollarım yoruluyor dayanamıyorum demişsin o zaman şu şekilde yap
20x5 yapma gibi bir hedefin var
bugün 10x5 yapmaya çalış
1 hafta sonra 12x5 şeklinde yapmaya çalış
hafta hafta kendini geliştir bu sayıyı arttırmaya çalış
set aralarında 30-45 saniye arası dinlen
artık 20x5 yaptığın zaman bu saniyeyi azaltmaya çalış mesela 20-30 saniyeye düşür
bir süre sonra o saniye azaldıkça artık tek seferde 100 çekebilecek potansiyele sahip olursun
ne kadar süre de bu aşamaya gelirsin şahsen öngöremem
ama sistemli bir şekilde düzenli çalışırsan zamanla daha rahat ilerleyebildiğini göreceksindir
şimdiden kolay gelsin :)

Sadece şınav olmaz.
Vücudun itiş kuvveti çekiş kuvvetine eşit olmazsa postürün bozulur kambur durursun.
Tavsiyem hem şınav hemde barfiks yapman.

6 haftada 100 şınav proramını netten bulup uygulayabilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamlar bu hafta kickbox maçım olduğu için fitnessa biraz ara verdim ilk şınavı bugün çekmeye başladım ve 100 şınava kadar bırakmicam Allahın izniyle her şey güzel gidior toplam 5 set yaptım 6-6-8-10-ve maximum şeklinde ama maximum denerken aşağı doğru inerken dirseklerimden çıtırt diye ses gelior nedenini anlayamadım o yüzden maximum deneyemedim yarın sabah ip atlayım tekrar denicem geçmesse bir doktora görünebilirimancak şuan okullardan fazla zaman bulamıyorum bu yüzden yağ yakımı 1 ay ertelemem gerekebilir

Back
Yukarı