Şınav & Dumbbell

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sss000
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sss000

Üye
evde calısıyorum göğüs kasları için dumbbell ilemi yoksa daha ağır setli şınav mı daha iyi olur dumbbell calıstığım zamanlar koşarken göğüs bölgemde ağrı hissediyorum 16 yasındayım sizce zararlı olur mu dumbbell? ayrıca göğüse hacim değilde daha diri formda gözükmesini istiyorum bu yüzden sizin tercihiniz ne olur?

Dumbell sana veya senin yaşında başka birine bir zararda dokunmaz.Dumbell ile göğüs kaslarını çalıştırabilirsin.Daha diri form tabirin çözemedim.Fit vücud demekse.Yağ varsa o azalmadan fitlikte zor.

yağ bayağı azaldı karnım fitleşti biraz benim daha diri form dediğim yok :D daha diri yani formda gözükmesini demek istedim_? zarar da dokunmaz tamam da hareketi yaparken bi yanlışlık mı yapıyorum acaba

Hareketi yaparken yanlışlık mı? yapıyorum cevabı yaptığın hareketlerin yapılışlarının videolarını izle.

Çalışmaya başlamadan önce iyi ısınman ve esneme hareketleri yapman yardımcı olur.Dumbbellarla çalışmadan önce hafif şınavla göğüs bölgeni ısındırabilirsin.Hareketlerin doğru ve nizami yapılmasıda önemli.

Back
Yukarı