Şınav, barfiks, mekik ve koşu..

Mlirka

Üye
Merhaba arkadaşlar, sizden bana program yapmanızı rica edicektim.
Çok şükür askeriyeyi kazandım ve Allah izin verirse astsubay oluyorum.

Asker kardeşiniz olarak hikayemi anlatayım sizlerde bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim şınav, barfiks, mekik ve koşu yapmam lazım eğitimim 5 buçuk ay sonra başlıcak o zamana kadar neler yapabilirim.
2 tane 10'ar kiloluk ayarlanabilir dambilim var, malesef spor salonuna gidicek bütçem yok. Şınav için barfiks için kollarımı güçlendirmem gerekiyor bana haftalık bir program yazar mısınız? Akşamları bisiklet veya koşu yapıyorum. Şınav 10 15 arası gitmeye başladım nizami olarak, bunu nasıl artırabilirim. Barfiks cubuğum yok, şimdilik dambillarla nasıl güçlenebilirim. Mekik set set 20 20 20 20 20 yapıyorum veya tek olarak 40 ile 50 arası gidiyorum.

Gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaşım 22 boyum 1.86 kilom 85.

Oncelikle hayirli olsun bende istiyodum astsubaylik 12 nizami barfix en az 40 sinav cekebiliyodum ama gecen sene gözden elendim. 10 ar kglik dumbellerle kollar icin Dumbell curl ve hummer curl.Sirti cok guclendirecegini sanmasam da dumbell row tek elli ve cift elli versiyonunu yapabilirsin bide sirt icin evde inverted row hareketini yapabilirsin ama bunlarla ilk 1 en fazla 1bucuk ay idare edebilecegini dusunuyorum sonra barfix calismalarina baslaman sart ve 5 bucuk ay uzun süre güzel hazirlan derim.Yine de en iyisi 1 bucuk ay sonra 4 aylik spor salonuna yazil ve 5x5 gibi bi fullbody programiyla 10 numara hazırlanırsin 4 aylikta hangi şehirde yasiyosun bilmiyorum ama benim yasadigim sehirde 4 aylik salon fiyatlari ortalama 200-250 lira senin yasadigin sehirde de 300 olsun sonucta hayatin icin önem arzediyor bi hafta bi yerde calissan gene kazanirsin o parayi

ucuz yollusundan bir salon bulup orda çalışmanı tavsiye ederim. geleceğin söz konusu sonuçta

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet en azından son 3 veya 4 ay spor salonuna gidebilecek bir yerde çalışabilirim :) 1 1.5 ay bu şekilde idare edeyim o zaman ben :)[DOUBLEPOST=1497728802][/DOUBLEPOST]
Oncelikle hayirli olsun bende istiyodum astsubaylik 12 nizami barfix en az 40 sinav cekebiliyodum ama gecen sene gözden elendim. 10 ar kglik dumbellerle kollar icin Dumbell curl ve hummer curl.Sirti cok guclendirecegini sanmasam da dumbell row tek elli ve cift elli versiyonunu yapabilirsin bide sirt icin evde inverted row hareketini yapabilirsin ama bunlarla ilk 1 en fazla 1bucuk ay idare edebilecegini dusunuyorum sonra barfix calismalarina baslaman sart ve 5 bucuk ay uzun süre güzel hazirlan derim.Yine de en iyisi 1 bucuk ay sonra 4 aylik spor salonuna yazil ve 5x5 gibi bi fullbody programiyla 10 numara hazırlanırsin 4 aylikta hangi şehirde yasiyosun bilmiyorum ama benim yasadigim sehirde 4 aylik salon fiyatlari ortalama 200-250 lira senin yasadigin sehirde de 300 olsun sonucta hayatin icin önem arzediyor bi hafta bi yerde calissan gene kazanirsin o parayi
İnşâAllah kazanmanı çok isterim :) Cevabın için de ayrıca teşekkür ederim. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.

Son düzenleme:
Back
Yukarı