DatDatSedat06
Üye
Merhaba spora yeni başladım şınav çekerken göğüs kaslarımın öalıştıgını hissedemiyorum kollarım nasıl durmalı tam çalıştırabilmek için
Kesinlikle çalıştırıyorsundur. Şınav çekerken göğsün çalışmaması gibi bir ihtimal yok. Tricepslerin önceden yoruluyor olabilir ama kesinlikle çalıştırıyorsundur zamanla kolların güçlendikçe hissedersin göğüsleri. Ellerin göğsünün yanında olsun(biraz gerisinde de olabilir) genişliğinde yere indiğinde ön kolların yere tam dik olacak şekilde olsun. Şınavda en güçlü olup en fazla tekrar yapabileceğin pozisyon budur. Kollarını fazla geriye götürme o zaman tricepslere daha fazla yük biner.Merhaba spora yeni başladım şınav çekerken göğüs kaslarımın öalıştıgını hissedemiyorum kollarım nasıl durmalı tam çalıştırabilmek için
Cevabın için sağol şuanlık tek seferde 10 en fazla 12 kez çekebiliyorum biraz hantalımKesinlikle çalıştırıyorsundur. Şınav çekerken göğüsün çalışmaması gibi bir ihtimal yok. Tricepslerin önceden yoruluyor olabilir ama kesinlikle çalıştırıyorsundur zamanla kolların güçlendikçe hissedersin göğüsleri. Ellerin göğsünün yanında olsun(biraz gerisinde de olabilir) genişliğinde yere indiğinde ön kolların yere tam dik olacak şekilde olsun. Şınavda en güçlü olup en fazla tekrar yapabileceğin pozisyon budur. Kollarını fazla geriye götürme o zaman tricepslere daha fazla yük biner.
Kimse kaslı doğmuyor kardeş. Doğuştan 100kg bench yapan bir adam olsaydı kıskanabilirdik ama öyle biri yokCevabın için sağol şuanlık tek seferde 10 en fazla 12 kez çekebiliyorum biraz hantalım
Önceki mesajda en fazla 12 tane çekebildiğini yazmışsın. Benim tavsiyem çekebildiğin kadar çekmen, ardından nizami pozisyonunu bozmamandır. Yani 12 tane çektin kendini yere bırakma. Yine şınav pozisyonunda kal gerekiyosa dinlen yapabiliyosan tekrar çek. Kolların yanmayı hissetsin. Göğüs kaslarını biraz daha hissetmek istiyosan ellerini dar tutabilirsin.