Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şınavı çeke çeke geliştirirsin.Yanlız o kilo ve boy ile çekememen biraz acayip geldi.Şınavı 5 er setli olarak çek hergün 5 tekrar az bir sayı hergün yapabilirsin.
valla bende anlamadım kilomda cok sayılmaz arkadaslarm var aynı kiloda bi kerede 20 25 kere çekiyor bnm neyim eksik anlamadım :S kollarım güçsüz sanırım :S
kardeşim üzülme yaparsın. bende boy 187 kilo 100 ben de 1 tane bile çekemiyordum. kilo fazla olunca zorlanıyor insan. 70 çekiyorum şimdi. yapman gereken yapabildiğin o maksimum 5 şınavı 3 sete çıkar. günde 15 şınav çek. ne kadar çabuk artacağını görünce şaşıracaksın.