Şöyle bir vücut istiyorum nasıl başlamalıyım?

ara vermeden 4 yıl çalışırsan o vücuda erişirsin doğal olarak
ama sürekli hayal edersen, her yıl yada 3 ayda bir gelip şu vücut için ne yapmalıyım dersen o vücut senden daha da uzaklaşır
böyle yapanlar var çünkü görüyorum, adamın foruma üyeliği 2010 yılında şuanda yıl 2017 hala gelip konu açıp şu supplementi ne zaman kullanmalıyım tarzında sorular soran oluyor,spor yapmış olsaydı zaten bunu sormazdı
özel bir sırrı yok bu işin, ilaçlı olarak spor yapanlar ve ilaçsız olarak spor yapanlar var resimdeki vücut ilaçsız olarak kesinlikle ulaşılabilir bir vücut
resimdeki kişi ilaçlı da olabilir onuda belirteyim çünkü bu tip yarışmalara giren amatörler dahil çoğu kişinin steroid kullandığı bilinmekte
ancak o vücut steroid kullanmadan yapılabilir
resimdeki arkadaş daha çok üst vücuda önem göstermiş gibi duruyor yada bacak bölgesi genetik olarak yağlı da olabilir
nereyi büyütmek istiyorsan oraya odaklanacaksın bu sana kalmış
bacak çalışmak testosteron falan arttırmıyor ve üst vücudu doğrudan geliştirmiyor bunu söyleyenler olacaktır inanma(yani geliştirdiğini söyleyenlere inanma),eğer amacın üst vücutsa devamlı bacak antremanıyla vakit kaybetme ancak sağlam bir vücut için bacak da çalışman lazım

dostum şuan ki halin çok iyi yağsız ve ince bir belin var diğer arkadaslara katiliyorun doğru beslenme ile 1 yılda bu resimdeki elemandan daha estetik ve hacimli olabilirsin

Back
Yukarı