Şöyle bir vücut istiyorum nasıl başlamalıyım?

Monier

Üye
öncelikle merhaba forumda yeniyim. tam-tamına böyle vücüt için ne yapmalıyım? hangi kas grupuna önem vermeliyim? Yaş 16, boy 181, kilo 65
İnce kemikli zayıf biriyim kilo almak için uğraşıyorum ama bir türlü alamıyorum yılda 5 kilo anca alıyom oda boyum falan uzuyo o yüzden.
nasıl bir yol izlemeliyim? cevaplarınızı bekliyorum

3f969aa3-dac5-4c1d-8145-c285c6f0f319.jpg
[DOUBLEPOST=1488521875][/DOUBLEPOST]benim vücut

Son düzenleme:
öncelikle merhaba forumda yeniyim. tam-tamına böyle vücüt için ne yapmalıyım? hangi kas grupuna önem vermeliyim? Yaş 16, boy 181, kilo 65
İnce kemikli zayıf biriyim kilo almak için uğraşıyorum ama bir türlü alamıyorum yılda 5 kilo anca alıyom oda boyum falan uzuyo o yüzden.

Eki Görüntüle 45582[DOUBLEPOST=1488521875][/DOUBLEPOST]benim vücut
Vücudun iyi gözüküyor 6-7 ay hacim al gözün o adamın vücudunu aramaz :D

verebileceğim tek tavsiye belini o adam gibi kalınlaştırma..onun dışında vücut proporsyonların iyi gözüküyo..kilo problemini aşarsan neden olmasın..

İyide kardeşim alamıyomki :(
Kuruyemiş yiyebilirsin :D hocam yiyeceksin başka çare yok kuru yulafta yiyeceksin tadsız tavukta tuzsuz pilavda :D
Kolay olsa herkes yapardı,Maksat zoru başarmakta.[DOUBLEPOST=1488527612][/DOUBLEPOST]

Eki Görüntüle 45582[DOUBLEPOST=1488521875][/DOUBLEPOST]benim vücut
Daha önce hiç spor yaptınmı ?

verebileceğim tek tavsiye belini o adam gibi kalınlaştırma..onun dışında vücut proporsyonların iyi gözüküyo..kilo problemini aşarsan neden olmasın..
cevapın için teşekkürler. Belimi
Kuruyemiş yiyebilirsin :D hocam yiyeceksin başka çare yok kuru yulafta yiyeceksin tadsız tavukta tuzsuz pilavda :D
Kolay olsa herkes yapardı,Maksat zoru başarmakta.[DOUBLEPOST=1488527612][/DOUBLEPOST]
Daha önce hiç spor yaptınmı ?
evet bi kaç yıl boksla falan uğraştım barfiksde hep yaparım.

Genel vücut görüntün iyi. Kilo almak içinde forumu araştır incele. Güzel sağlam bulk diyetleri var. Yap oranında iyi. 4-5 aya güzel bi form çıkar

Daha önce hiç spor yaptınmı ?[/QUOTE yoo tuzsuz tavuk pilav niye yesin kardeşim? Yağınıda atsın tuzunuda.kime tavsiye verdiğinin farkındamısın?

İstedigin vücut öle çok iyi değil düzgün beslenme ve düzgün antremanla yapamıcagın birşey değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kemikle felan alakası yok Berkay Türkkan'a bak o adamda Ectomorf ama baya iri ve estetk.

Resimdeki elemanin boyu 190 üstü olabilir. Kemikleri çok geniş gercekten omuzlarına beline falan bakın. Ancak kasolarak normal bir fizik simdiki halinle bile yakınsın ona. Fiziğin gayet iyi Yaşına göre yagsiz ve gelismeye açık

Back
Yukarı