Xsteel
Yeni Üye
merhaba arkadaşlar,ben sheldon'un pure mesomorph tanımına uyan saf bir mezomorfum.10 aydır bodybuilding yapıyorum.ve isteğim dışı gelişen kaslarım var.yabancı kaynaklarda "A mesomorph can build muscle accidently" diye bir cümle geçiyor.bu tanıma uyuyorum sanırım,bacaklarım ve karın kaslarım çalışmadığım halde kaslandı,ve bu 1-2 hafta gibi kısa bir sürede oluyor.bir dönem geliyor ve azıcık bir tetiklenmeyle kaslanmaya başlıyor.özellikle bacaklarım ve karnımı nerdeyse hiç çalışmama ramen,bariz şekilde kaslandılar.karnım mr.olympialar gibi nerdeyse göğüsten daha dıştalar.benim bilmek istediğim bu nasıl mümkün? çok yüksek miktarda protein hücresi olduğu için yediğim proteinlerin kullanımı daha mı kolay.8 aylık bodybuilding sonrası sadece 2 hafta deadlift çalıştım (ilk defa) ve kalçalarım ve hamstringslerim bariz şekilde gelişti,gelişmesine yetecek protein bile yoktu açıkcası.bu durum sadece bende mi var bir çeşit süper hero felan mıyım,yoksa benimle aynı şeyi paylaşan arkadaşlar var mı,özellikle bacaklarımın kalın olmasını hiç istemiyorum.
Kg :102 Boy : 175 Kas oranı :%77 yağ oranı : %19-21 kemik : 3.8 kg
yağlanma karnımda var,yağları hesaba katmadan ölçtüm kasları,dokunup sıkarak
Kg :102 Boy : 175 Kas oranı :%77 yağ oranı : %19-21 kemik : 3.8 kg
yağlanma karnımda var,yağları hesaba katmadan ölçtüm kasları,dokunup sıkarak