İstanbul Forum Buluşması...

Jarhead sorma yaaa; sıkıntı buyuk; Köpeğimi apartmandan attırmaya çalışıyorlar :(
Onca sıkıntım arasında bir de bu çıktı. İnsanlar neden bu kadar anlayışsız, bencil, sevgisiz, insaniyetsiz anlamıyorum...O benim bitanem; çok bağlıyım yani... Bugun moralim çok bozuk :( İnşallah sorun çözülür.

İstanbul işini ise ayarlamaya çalışıyorum. Onun için demedim; benli ya da bensiz fotoğraf olsun... Hatıra. Biz ilk Tuğhan ile buluştuk, 2 kişi, fotoğrafını koyduk. Şimdi elimde güzel bir hatıram var. Sonra da Mitokondri ile. Güzel şeyler bunlar ;)

Biz nasılsa Ankara için ilksek, siz de İstanbul ayağı için ilk olacaksınız; fotoğrafsız olur mu hiç :)

bir öneri size ..önce yemek yenip sonra yahşi batı filmine gidilebilir..:)

yemek olabilir ama sinema fikrine ben sıcak bakmıyorum cünkü birbirimizi hiç tanımıyoruz o sebebten sohbet edip kaynaşmak adına kafe daha iyi gibi geliyor bana berki bunu bir sonraki buluşmamızda kısmetse yapabiliriz ama herkesin fikrinede acıgım cogunluga uyarız...

fotograf makinesi olan herkes getirsin arkadaşlar hepimiz için güzel bir gün olucagına eminim...

buluşma gününde buluşma saatşnden, 3 saat önce forumda buluşalım ki: kaç kişi kesinlikle gelecek öğrenelim.

telefon numaramı bütün üyelere özel msj ile gönderdim herkese iyi akşamlar bir sorun olucagını zannetmiyorum knt'ü olmayan arkadaşlarda cagrı bırakabilir:)...

Arkadaşlarrr, malesef buluşmaya ailem yılbaşı dolayısıyla Ankara'da beni ziyaret edeceği için gelemiyorum :)

Bilgi vermek istedim.

Fotograflarinizi bekliyorum ;)

hangi sebeple olursa olsun foruma kendi güvenliğiniz için tel.no , msn , ev adresi vs eklemeyin..

nillet üzgünüm yarın gelemeyeceğim:S

Beyler toplam kaç kişi geliyor yarın bi yoklama yapsak,örneğin ben geliyorum!

Birde anadolu yakasında oturanlar varmı buluşup beraber gidelim taksim'e ?

Yarın için gelicek arkadaşlar için saat 2'de taksim istiklal meydanında buluşucaz zaten forumdan 2arkadaş benim arka sokagımda oturuyomuş onlarla beraber gelicem ben...

Yarın için gelicek arkadaşlar için saat 2'de taksim istiklal meydanında buluşucaz zaten forumdan 2arkadaş benim arka sokagımda oturuyomuş onlarla beraber gelicem ben...

ne; ilginç koskoca İstanbul'da arka sokakta oturmak :D

Cloud son listeyi bir görsek ? :)

Gelicekler
1)moqqlass
2)salvadore_xp(kaza yaptıgı için gelmeye çalısıcakmış geçmiş olsun tekrar)
3)jarhead
4)2shae
5)yanlızkovboy_89
6)ysf-joseph
7)stonebabybody
8)Draft
9)Cloud

bunların yanı sıra Szr_yzl ve Skilful benim arka sokagımda oturdugu için onlarda benimle beraber gelicekler:)...

Gelicekler
1)moqqlass
2)salvadore_xp(kaza yaptıgı için gelmeye çalısıcakmış geçmiş olsun tekrar)
3)jarhead
4)2shae
5)yanlızkovboy_89
6)ysf-joseph
7)stonebabybody
8)Draft
9)Cloud

bunların yanı sıra Szr_yzl ve Skilful benim arka sokagımda oturdugu için onlarda benimle beraber gelicekler:)...

bunlar baya tanıdık nick ler yahu :) :)

ne güzel; baya kalabalıksınız ;)

Çok güzel.Forumun 2. buluşması olacak bildiğim kadarıyla.

Bir sorun çıkmaz umarım.Ayrıca katılımın fazla olması bi başka güzel.

Fotoğraflarınızı bekliyoruz merakla :D

Back
Yukarı