YesiLZeytin
Üye
hayırlı tezkereler
umarım askerlik psikolojisi seni çökertmemiştir, iisindir dilerim![]()
Teşekkür ediyorum iyi dileklerin icin Setenay, askerlik hem fiziki hem de zihinsel olarak cok yipratti beni. Neyse konu dışına çıkmayalim şimdi.
hayırlı tezkereler
umarım askerlik psikolojisi seni çökertmemiştir, iisindir dilerim![]()
:d moglass guldurdun benı ama atışma hep olacak forumda normaldır bak buluşmadan sonrada aynen devam
![]()
ben gelmeyi düşünüyorum ciddi ciddi
yalnız köpeğimi nereye bırakıcam ?
cok güzel katılım arttı arkadaşlar buraya tekrar copy paste edim...
Gelicekler
1)moqqlass
2)salvadore_xp
3)jarhead
4)2shae
5)yanlızkovboy_89
6)ysf-joseph
7)savaşcı
8)cloud
yer: Taksim
saat: 14-00
buluşma yeri:taksim meydan gelicek arkadaşlara özelden cep telefonu numaramı atıyorum o sekilde birbirimizi bulabiliriz...
Ysf-joseph üzgünüm ama buluşmaya katılmak için en az define 40cm kol olması lazım eheheh bunları hiç takmayın arkadaşlar zaten böyle bir düsünce bu forumda yok hepsini geçtim konuyu ben açıyorum vücud'u düsünürsek benim ölmem lazım...
Ankara tayfasını istanbul'ada bekliyoruz zaten bi otobüs'le gelsinler forum için :d...
Arkadaşlar eski üyelerimizden skilful ve sezer ylz ile görüştüm onlarda gelmeyi düşünüyorlar..
eski üyelerden kasıt banlanan üyeler sanırsam, forum diyorsak bence forumun içinden (hala) kişiler olmalı
babama bı opucuk cıkarım her turlu ben xD antreman olsun dıye kosarak gıderız taksıme xDway ugurpazar boşmusun la iş güc cıkarsa napcaz malum şirket var yalan edebilirler bizi
![]()
![]()