İstanbul Forum Buluşması...

Gelicekler
1)moqqlass
2)salvadore_xp
3)jarhead
4)2shae
5)yanlızkovboy_89
6)ysf-joseph
7)savaşcı
8)stonebabybody
9)Draft
10)Cloud

ekledim draft bende 19yaşındayım geliceklerin coguda öyle 365 günün hesabınımı yapıcaz :) vücud için endişe edenler olmasın konuyu ben açtım arkadaşlar öyle bi düsüncemiz olsa tekrar diyorum benim ölmem lazımdı boy 1.66 herkes rahat olabilir hehe...

Vucut önemli :D
Boy değil...

Bence insanların endişelenmesi sen - ben de dahil gayet normal bu durumda :) Burası fiziksel güzelliğin ön planda olduğu hem de extrem ölçülerde bir forum zira ...

Gizli ve tatlı bir kıyas rekabeti olacağı kesin, herkesin bir diğerinin orasını burasının ölçülerini keseceğini düşünmekteyim ;) :D

Gelmek istiyorum ben de yaa...
Arkadaşlar böyle durumlar için evcil hayvanları bırakebileceğimiz yerler yok mu ? Bilgisi olan ...?

Siz çok kalabalıksınız, mütişşş

Gelmek, tanışmak istiyorum ben :(

Setenay hiç komşun arkadaşın aile ferdlerinden biri vs. yokmu bıraksan tanıdığın birisine, bir günlük sonuçta

Yok :(
kimse sorumluluk almak istemiyor; ama asıl sebep başka aslında anladığım kadarıyla : Köpek olduğu için korkuyorlar daha çok duh
Kendilerine, evlerine zarar verebilir yahut kaçabilir diye ...

İnsanlarda hayvan sevgisi pek gelişmemiş, çok üzülüyorum !

Umarım bir şekilde ayarlayıp gelebilirsin Setenay tabiri caizse taksim'i inleticez yani 13kişi falan olabilir:)ufak çaplı bodyforumtr eylemi bile yapabiliriz eheh.

vücud konusuna gelirsek benim yaglı vücudumla kapısıcak kadar iyi başka biri olmadıgı için sorun edilicek birşeyde yok:)beni simdiden bir heyecan sardı cok güzel olucagına inanıyorum...

Bu 5. 10. buluşmamız olsaydı yani daha iyi olsaydı aramız, birbirimizi çok iyi tanısaydık yılbaşı gecesi için ayarlardık çok renkli güzel bi gece olurdu : )

gelicek arkadaşlar nicklerinin yanına isimlerini yazarlarsa iyi olur şimdigeldikten sonra kim kimdir ayırt edemeyiz. birde 1 haftalığına avatar resmi olarak kendi yüzden resim koyarlarsa daha iyi olur kimin kim olduğunu karıştırmayız. bu arada isim sefa...

yok böyle daha iyi montla gelirim montla vucudum daha çok bodyciye benzio
140cm omuz 45 kol:D

• Like
Reactions: x
Yok :(
kimse sorumluluk almak istemiyor; ama asıl sebep başka aslında anladığım kadarıyla : Köpek olduğu için korkuyorlar daha çok duh
Kendilerine, evlerine zarar verebilir yahut kaçabilir diye ...

İnsanlarda hayvan sevgisi pek gelişmemiş, çok üzülüyorum !

benimde bi sibiryam vardı..abim dogum gunu hediyesi almıstı... 12 yasındayken yatakta beraber yatıyorduk hergun 6 ay boyunca beraberdik... Sonra 9 aylıkken oldu. Arka bacaklarından ilk felcini gecirdi. sonrada beyın felci ve oldu cok aglamıstım hala unutamıyorum hectorumu :((( sibirya yıda getırsen patilerini bile operdım kendımden midem kalkar kopeklerle kedılerden migden kalkmaz hayatta patilerini agzını yuzunu heryerını operım. benim hectorumla bız aynı magnumu yıyorduk :=)

Şimdi sonuc ne gelıyormuyuz gıdıyormuyuz? Cloud sankı vazgecmıs gıbı gordum seni guncellemiyorsun.

ne vazgeçmesi eheh sırf bu buluşma için fotograf makinesi aldım:)umarım siparişim gelir buluşmadan önce hep beraber denemiş oluruz gelmese bile ayarlıcam suan için yeni katılım olmadıgı için güncellemedim yoksa buluşma kesinlikle olucak tek başıma gitmek zorunda kalsam bile...

Gelicekler
1)moqqlass
2)salvadore_xp
3)jarhead
4)2shae
5)yanlızkovboy_89
6)ysf-joseph
7)savaşcı
8)stonebabybody
9)Draft
10)Cloud

Yer: Taksim
Saat: 14-00
Buluşma Yeri:Taksim Meydan.
Tarih: 3 Ocak.

bir öneri size ..önce yemek yenip sonra yahşi batı filmine gidilebilir..:)

Back
Yukarı