İsimsiz Miss Body Resimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten sehpada yatan elemanın agırlıkla setle alakası yok, tamamen partnerın topun alttan gorunen manzaraya kılıtlenmıs,resme dıkkatlı bakın :lol:

Daha el atmadan, kaldırmasına yardım ediyor, hepimizin böyle çalışma partneri olsa ne steroid ne baska bir takviyenin merakında olurduk, hormonlar doğal olarak tavana vururdu :lol:

Bayanmi bu son :) ?

Marcy Ann Porter

Height: 5' 5"
Weight: 128 contest / 140 off season
Hair: Blond/brown
Eyes: Brown
Birthplace: Newburyport, Ma
Years Competing in Figure: 5
Sports Played: Soccer
Favorite Place: Any where warm
Favorite Diet Foods: Filet and rice
Favorite Cheat Foods : Boneless wings and cheesecake
Favorite Bodypart: Legs
Occupation: Personal Trainer
Hobbies: Reading,writing, shoping, and playing with my pets

Sarah

Sarah'ı forum güzeli seçmek lazım herkez onu beğeniyor.Ama benim merak ettiğim bir şey var.Sayın HSD gönderdiğiniz bazı resimlerde aşırı vucutlu bayanlar var onlar öteki türlü kadınlarmı yani sonradan olmamı? :D Ama gönderdiğiniz resimler için çok teşekkür ederim adama şefk veriyor.Çalışmak için.Sevgi ve saygılarım ile.

Sarah'ın tam olarak adı ne acaba?

Ya artık aşk denemez buna tutku demek lazım:))).Sarahın tam olarak adı ne acaba bizde araştıma yapalım hatta ve hatta sarahfan kuralım :)

ya kadinda olmuyo bu is, fitness yapsinlar, estetik olsun ama bb yapip da -bence- boyle leş gozukmeleri cok kotu. doganin kanu bu, erkek fiziksel olarak kaslidir gucludur vs ama kadinlarda bu is abartili olmamali. erkege benzemiyorlar mi? goreceli bir kavram tabi, eminim begenenler vardir, ama bana kalirsa boyle bir partnerim olsa kadinlardan da sogurum bb'den de..

Bence çok güzel

Bana göre çok seksi olmuşlar.Beni çok teşvik etti bu sayede motive oldum hela Sarah ve Marcy Ann Porte hayran kaldım.Tabiki zevkl meselesi.Bu arada Sarahın tam adı ne acaba internetten araştırma yapacamda :)Benim böyle partnerim olsa spor salonundan çıkmam.Acaliss senin görüşüne saygı duyuyorum yanlış anlama.Sevgi ve Saygı ile Deniz

fitness'dan öte

bb de yapılabilir. fakat arkadaşlar bir sınır olmalı değil mi sizce de.. kadınlıklarını kaybettikten erkekten bir farkı kalmadıktan sonra temelde amaç farklılaşmış olmuyor mu??

fıtness degıl body yapmıs hatunlar ıcınde cok tatlı parcalar var , bende mı acayıplık var bılmıyorum ama bana normal guzel bır hatundan yuzu guzelse bodycı bır kadın cok daha seksı gelıyor

masteer dedi:
fıtness degıl body yapmıs hatunlar ıcınde cok tatlı parcalar var , bende mı acayıplık var bılmıyorum ama bana normal guzel bır hatundan yuzu guzelse bodycı bır kadın cok daha seksı gelıyor
bb'ye baslamadan once guzel gorunen bi hatun o kadar testo'yu yedikten sonra benden daha cok erkege benzer :D zaten yukardakli fotolardan da anlasiliyor; ucube gibi olmus olanlar var; yazik ya. insan bu kadar mi kendi degerini bilmez.

Arkadaşlar biz beğenmek zorunda değiliz, ama onlar bu yolu seçmiş yapacak bir şey yok :D Demekki kendilerini böyle daha iyi hissediyorlar. Ben klasik "zevkler ve renkler tartışılmaz" savunucularında değilim, bence ortak bir zevk vardır, ama bazı şeyleri kesinlikle anlayamam ama bu onlara saygı duymayacağım anlamına gelmez. (Bu mesajıda biriniz böyle bir şey yaptı diye yazmadım alınmayın)

Back
Yukarı