Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla arkadaslar tabiki zeck renk meselesi ama bence bu kadinlari sexi bulanda erkekte yinede ben bi seyler ararim.valla kusura bakamyin ama ha bu tipten cikmis kadinlarla yatmissin hada bizim muhtarin essegi ile.o kadar testesteronu kullaninca ne tip kalmis nede ses.sesleri fabrika borusu gibi cikar valla
İlk fotoğraf hariç bu kadınların vücutlarındaki birkaç noktaya sansür konsa kesinlikle erkek sanarım.
Renne Toney'in 2. fotoğraftaki kollarına sahip olmak için neler vermezdim...
ewet bi çoğu erkek olmuş bunların aslında erkeklerdee jinekomasti olduğu zaman nası puan kırılıyosa bunlarda da bu tip önlemler almak lazım valla erkek girse yarışmaya kimse sen kimsin demez ama bazılarınında hakkını vermek lazım sarah mesela ilk resimde eski anılarım canlandı ilk başladığım zaman hocam bayandı ve benim 3 4 katım kiloya giriyodu aramızda baya samimiydi sanırım o gazla hala body yapıyorum aaah sultan ah
sarah Hariç diyerleri berbat geldi gözüme tabi bu benim görüşüm herseyın fazlası zarar. Üstelık bide bayan olunca iş değişiyo.. Aşk hayatlarında mutlumudurlar bılemıcem ama görünüşlerinden zevk aldkları aşikar =)
Göğüs yapısından kadın mı erkek olduğu anlaşılıyo bence bunların çoğu erkek beğendiğiniz sarah ta dahil. Tabi testesteron alınca göğüste kaslar çıkıyosa bilemem.
bu goruntuler karşısında kanım dondu gerçektende bayanlar bu spordan uzak durmalıla diye dusunuyorum. abi bir sırt pozu en başlarda bir bayan. elinde sutyen felan sırtı donuk yatağın başında duruyor. eğer o yatakta olsaydımm bildiğim bütün duaları okurdum. o nedir abicim oyle eksik olsun !!! abi goruntuler gerçektende rezalet forum yoneticileri kızmasın. yani rezalet derken spor anlamında değil. bir erkek olarak bir bayana estetik olarak bakmak istersiniz. ama başaramadım neyse... aman bayanlar bu sporu siz yapmayın fitness kısmı bence yeterde artar.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:01 ----------
foto en baştan ikinci arkadaşlar. o yatakta olmak !!! Allahım yazma yarabbiim gerçekten bir kadının bu hale gelebilmesi korkunç. ustelik yoğun steroid kullanımı yuzunden cogu erkeksi bir gorunum kazanmış.