İri kanatlar için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 'Tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

'Tuna

Üye
Arkadaşlar benim kanatlarım hiç gelişmiyor 10 ay oldu arkadaşlarıma oranla benimki devede pire. Kilom birazda az ondanda olabilir diye duymuştum cokta üstüne gitmedim ama artık gelişmelerini istiyorum. Bunun bir püf noktası, ince ayrıntısı vs. diyebilceğiniz bir şey varmı. Hareketlerin vurduğunuda hiç hissetmiyorum

evet kürek kemiklerinle çekmeye çalış nizamiyeti bozma ve kanatlarını esnet forumda konu vardı sanırım bunla alakalı

Mesela deadlift, bent over barbelrow vs. sırta vurduğunu hissediyorum ancak pul down un,seated cable row ve ya machine nin vs. her çeşidinde daha cok bicepslerime vurduğunu hissediyorum biçepslerimde şişiyor anlayamadım gitti

evet mens health kanat programı dıye aratrsn blablrsn bnm sık kllanlanlarda vardı ama kendı pc mde dglm suan senle aynı sorunu yasıyorum

pul down bendede sırtı hıssetmıyorum sırf kolalr calısıyor sankı :D

oturduğunuz yerde deneyin isterseniz
ilk omuzlar aşağı alıp kürek kemikleri ile çekmek
iki sizin yaptığınız gibi sadece kollar ile çekmek
arada farkı hissedeceksiniz

oturduğunuz yerde deneyin isterseniz
ilk omuzlar aşağı alıp kürek kemikleri ile çekmek
iki sizin yaptığınız gibi sadece kollar ile çekmek
arada farkı hissedeceksiniz

Dediğniz gibi bu gün kanat idmanımda seated cable row u kanatlarımı dışarı çıkararak omuzumu biraz aşşa indirerek denemiştim kanadıma vurduğunu biraz hissetmiştim. Testere yaparkende arada vuruyor arada vurmuyor

Benimde en çok gelişen bölgem sırtım genetik saolsun. Ama asıl uyguladığım metod her zaman dirseklerimi geriye çekmeye konsntre oluyorum. Hareketleri yaparken dirseklerim sanki benden 1,1.5m geride birbirlerine değecekmiş gibi bir açı uyguluyorum. Yani demek istediğim dirseklerimi hareketin tepe noktasında sırtımın iyice üzerine çıkarmaya, ortaya yaklaştırmaya çalışarak yapıyorum ve her tekrarı hissederek.

grıp pulldown etkili bi hareket.Ve kilo sayısını çok arttırınca bicepslere biniyor yük.Bu bench press gibi hareketler içinde geçerli.

Back
Yukarı