İranLı Hocanın yazdığı program ama ...

Cevap vereyim.6 ayinda decline yazan bir hoca ya bu isi bilmiyor, ya da saglam gogus hacmi yapmissin.

haftaya pazartesi ölçü alınıcak o zmaan ölçüeri yazarım göğüslerim direk farkediliyor , salondaki ve dışardkai arkadaşlar da göğsü kontrol ediyorlar tişörtünü çıkar filan diyende var arada

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 30.08.12 00:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 29.08.12 23:56 ----------

1. si kimsenin hangi programı ne şekilde yaptıgını ne amaçla yaptığını bilemezsin.. Bu sporda bir çok kişi kullandığı şeyleri,yaptığı programı kolay kolay vermek istemez. İranlı hocam süper falan diyosun o süper olan hocanın kendinin bu programı yaptıgını hiç sanmıyorum :D

bu kadar uzun süren bir programı 1 saatten kısa sürede yapıp ve o hareketlerin hakkını vererek yapabiliyorsan tebrik ederim..

6 aydır yapıyorum bu sporu diyorsun.. Bench pressde 70-80 kg ler ile zorlanmadan 10 tekrar çıkarıp ardından o programı yapabiliyorsan ve beslenmen iyiyse bir de yarım saat-45 dk dan fazla sürmüyorsa antrenmanın böyle devam edebilirsin :)

Ama hiç sanmıyorum.. :)

göbek hareketleriyle beraber 1.5 saat sürüyor bench press 3. hareket olduğu için 10 tekrarda 50 kiloda giriyorum

Back
Yukarı