Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.vücudumda 12 kilogram fazlalık var normal hesaba göre.Ama bana tamamen kaslarla beraber kilo vermek değil de yağ yakımı önerildi ben de araştırdım ve interval cardio hoşuma gitti.Vücudun metabolizmasını 24-48 saat arası faal tutuyormuş.Ancak benim bazı sorularım var çünkü sizden başka soracak pek kimsem yok salona henüz yazılmadım ama yazılacağım.He bu arada amacım haziran - temmuz arasına kadar çok kaslı olmasa da iyi bir vücuda sahip olmak istiyorum.İnterval cardio + ağırlık yapmalıymışım ki kaslarımdan değil yağlarımdan gitsin giden.Ve proteinli beslenmeliymişim. Sorulara geçelim ;
1.) Ben interval cardio yapınca ve ağırlık çalışınca yağ yakacağım tamam.Ama kilo vermeden karın kası nasıl çıkartacağım?
2.)Bu iş yani interval + ağırlık sizce de yağ yakımında etkili midir ? Ve karın ve göğüslerimdeki yağlar uzun vadede eriyip yaptığım ağırlık çalışmaları sonucu kas inşa edebilir miyim ? (uzun vade 9-10 ay)
3.)İnterval cardio'nun yanında nasıl bir ağırlık çalışması lazım max kilo min tekrar maks tekrar gibi bana bu program konusunda yardım edebilecek biri varsa beni çok memnun eder.
Herkese çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım
1.) Ben interval cardio yapınca ve ağırlık çalışınca yağ yakacağım tamam.Ama kilo vermeden karın kası nasıl çıkartacağım?
2.)Bu iş yani interval + ağırlık sizce de yağ yakımında etkili midir ? Ve karın ve göğüslerimdeki yağlar uzun vadede eriyip yaptığım ağırlık çalışmaları sonucu kas inşa edebilir miyim ? (uzun vade 9-10 ay)
3.)İnterval cardio'nun yanında nasıl bir ağırlık çalışması lazım max kilo min tekrar maks tekrar gibi bana bu program konusunda yardım edebilecek biri varsa beni çok memnun eder.
Herkese çok teşekkür eder,saygılarımı sunarım