İntermitting fasting

Selamlar,intermitting fastinge başlıcam.Akşam 8.00 da yemek yemeye başlasam 12 ye kadar bütün makrolarımı alsam ve uyusam insülinim yükselir ve uykudayken yağ yakımım dururmu?13.20den 18.10 kadar okulum var 18.30 gibi sporda olsam bitse cardioyla beraber 1.15 saat sürse 20.0 de evde olurum anca antrenmanı aç karna yapmak istiyorum .Bi tavsiyeniz varmıdır?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba kardeşim
İntermittent fasting olacak.

Ve neden 4 saate sıkıştırıyorsun ki, 20-4 yerine 16 -8 yap. Saatleri ona göre ayarla.
Hafta sonları istersen 20-4 yapabilirsin

Ben 22ye 2 yapıyorum. Yağ fazlalığım var oranım %10. %8 %7ye çekmem lazım. O 2 saatte 2300 2400 kalori (gunluk ihtiyacim 2800) yani 400 500 kalori eksik aliyorum 200 gram protein kesin alıp şekersiz glisemik indeksi dusuk carb alıyorum. 2 saatte nasil mi oluyor ? Ben bu işi 3 senedir yapıyorum(IF)den bahsediyorum. Alışırsanız gayet zevkli hatta yorulma baş dönmesi vs olmaz 3 aylık normal duzene dondugumde ilginc bir sekilde rahatsız oldum ciddiyim bildigin agirlik çöktü üstüme tekrar basladim tabi. Oranim %8e indiginde 24-0 uygulayıp ertesi gün 2 katı yicem (400gr protein-4800kalori) şeklinde. Hem vucut şaşırır hem yag yakimim hizlanir diye düşünüyorum. Sonra 22ye 2 devam. Yani if akillica bir yöntem. Dostum tavsiyem hemen antrenman öncesi acil caffein alman inanilmaz derece faydasini gorursun extra kreatin alirsan daha da iyi olur. Hatta uyku sorunun olmazsa sabah yag yakimini hizlandir. Ve okul oncesi sekersiz turk kahvesi veya nescafe al.

Back
Yukarı