Yav arkadaşlar kadınlar nasıl tipe bakmaz anlayamıyorum eğer öyle olsaydı kıvanç tatlıtuğlar brad pittler tarkanlar leonardo di capriolar popüler olmazdı.....Kas olayıda yakışana güzeldir kocaman kaslar küçücük kafa kısa boy iyi durmaz bakın buz patencileri yüzücüler güzel vücut sadece kas değildir....Hiçbir kadın atletik vücutlu dozajında kaslı erkeğe itici demez daha çok destekler o konuda anlaştık sanırım...
Ben 20 yasına bastım ne kıvanclar ne memoliler ne barıs akarsular gordum hepsi medya maymunu denen sey. illaki tip onemli ama . onlar sadece medya maymunu omru en fazla 2 sene. tek bisi soylıcem justin timberlake var. ve bir zaman britney spears le beraberlerdi. britney justini aldattı baska bir erkekle. ( benım en yakısıklı ve en seksı buldugun erkek justin )
Seneler sonrada britney ewlendı ve kocası baska kadınla aldattı sonra saclarını sıfıra vurdurdu britney depresyon falan derken rezıl oldu. bunlar en guzel ve en yakısıklı ınsanlar. Insanlar asla baska bırıyle olurken tip icin olmazlar aldatırken eslerını aldattıgı 3 uncu sahısın fızıklerıyle alakalı bırsey tamamen.
Ayrıca benım oz abım bana gore en seksı erkeklerde bırısıydı omru 3 sene surdu. Dızılerde falan bıle oynadı. Onla beraber gordugum manken sanatcıları saymakla bıtmez. Banu alkan , hande ataizi , gulsen , sevda demirel ve daha busuru daha unlu. ama hepsini 22 le 25 yas arası yaptı sonra ewlendı annemin zoruyla. yanı hepsi gecıcı sonucta bosverın sımdı bunları bız konuyu dagatmıyalım.