İnsanı Katil Yapma Potansiyelli Meşhur Cümle

Bu tarz kıskanç ve cahil insanları sallamıyoum artık.sinirlenmiyorum bile,hiç gerek yok.
Hayatı boyunca benim toplam 1 aylık idmanım kadar efor harcamıştır ama gelir boş boş konuşur yok sarkıyo,yok 5 ay gitsem arnold gibi olurum.
Ama bu insanlara şaşırıyorum bi yöndende,5-6 ay spor salonuna gitse arnold gibi olacağını düşünür ve buna gerçekten inanır (bizzat şahit oldum) ama yinede gidip spor yapmaz!!!!Gelir seni eleştirir anlamak mümkün değil bu nasıl bir tembellik ve cahilliktir.

ben bunu filmlerede baglamaya başladım cünkü söyle filmlerdeki aktörlerde vücutlarını cok kısa sürede yapıyolar yada mantık adamı görünce direk öyle oldugunu kabul ediyolar sanırım artık kimseyi sallamıyorum zaten sadece kendi bildigimi yapıcam salondada dışarıdada yani insanlarla ugraşmak zor muhatap alıcagım tek adam hocam(oda sadece program danışmak için) onun dısında antremanımı yapıp cıkıyorum hocada dahil olsa sallamıyom yani ben sevdigim işi yapıyorum ve sevdigim sekildede yapıcam kimse kimseye karışamaz...

yaşlanınca sarkacak.

"ooo oglum .... yemisin sen 40 yaşına gelde sarksın o gögüsler ehehe"

ben ilk amino asit aldığımda bana demişlerdiki ek besin alma şunu yapma bunu etme ileride sarkar kötü görünür demişlerdi bende şöyle cevap vermiştim bende zaten sarksın diye kullanıyorum, adam yürüyüp gitmişti :D

sacma sözlere sacma sözlerle cevap onları susturur :)

ben ilk amino asit aldığımda bana demişlerdiki ek besin alma şunu yapma bunu etme ileride sarkar kötü görünür demişlerdi bende şöyle cevap vermiştim bende zaten sarksın diye kullanıyorum, adam yürüyüp gitmişti :D

sacma sözlere sacma sözlerle cevap onları susturur :)

sarkık vücutlara bayılırım :D

dün bir arkadaşla muhabbet ederken vitamin b6 alıp almadığını sordum tanımadığımız birisi atladı yok b6 vitamini olsun başka vitaminler olsun dışarıdan almak çok zararlı dedi kanser yapıyor, karacigeri, bobregi vs. büyütüyor dedi.. bende doğru olanı yaptım ortamdan sıvıştım cevap bile vermedim çünkü o adamla aynı payda altında hiçbir zaman buluşamayız :) bizim milletimizin çok güzel bir özelliği var bir konu hakkında birisinden birşey duyar doğru mu yanlış mı araştırmadan ona buna profesormus gibi ahkam keser.. ilginc insanlar çook ilginç :) alıp üzerinde deney yapasım geliyor fareler gibi :D

dün bir arkadaşla muhabbet ederken vitamin b6 alıp almadığını sordum tanımadığımız birisi atladı yok b6 vitamini olsun başka vitaminler olsun dışarıdan almak çok zararlı dedi kanser yapıyor, karacigeri, bobregi vs. büyütüyor dedi.. bende doğru olanı yaptım ortamdan sıvıştım cevap bile vermedim çünkü o adamla aynı payda altında hiçbir zaman buluşamayız :) bizim milletimizin çok güzel bir özelliği var bir konu hakkında birisinden birşey duyar doğru mu yanlış mı araştırmadan ona buna profesormus gibi ahkam keser.. ilginc insanlar çook ilginç :) alıp üzerinde deney yapasım geliyor fareler gibi :D
zaten herkes boyle olmasaydı suan oslanlı yasıyor olurdu bızde weider whey gold premiumları 260 yerıne 100 kagıda kapatırdık :D

Birde arkadaşlar birisi size vücudunuzla ilgili birşey söylediğinde hemen kızlar yakışıklılıktan çok vücuda bakar falan gibi ve özgüvensizmiş gibi savunmaya geçmenizi tavsiye etmem...
Siz bodye gidiyorum dediğiniz zaman bazı cahil insanlar kötü niyetle değil ama 3 ay sonra pazuna bakayım diyebilir hepsini kıskançlık olarakta algılamamak lazım...
Benim spordaki amacım fit olmak kıyafetlerim yakışsın bu şekilde....

İnsanlara body yapıyorum değilde fitnes veya spor yapıyorum derseniz kimse sizden gelişim beklemez yani bodyci deyince biraz yapılı ve vücutlu olmanız beklentisine girilebilir..

benim anlamadığım olayda şudur hangi kızla konuşsam bodycilerden hoşlanmıyorlar çok kasın iğrenç durduğunu söylüyorlar arnold u beğenmiyorlar bodyciler i karizmatik bulmuyorlar
ama okan bayülgen deyince aaa çok karizmatik adam diyorlar çıldırıcam resmen yaa ama artık bayanların çoğunun zevksiz olduğuna kanaat getirdim yolda gezen bayanların yanındaki tiplere bakın nelerden hoşlandığını anlıyacaksınız iş para konusu değil onuda araştırdım tamamen onların zevk problemleri olduğuna inanıyorum
benim eski kız arkadaşım bile tom cruse ye çirkin diyordu okan bayülgeni karizmatik buluyordu :) daha başka birşey demiyorum

benim anlamadığım olayda şudur hangi kızla konuşsam bodycilerden hoşlanmıyorlar çok kasın iğrenç durduğunu söylüyorlar arnold u beğenmiyorlar bodyciler i karizmatik bulmuyorlar
ama okan bayülgen deyince aaa çok karizmatik adam diyorlar çıldırıcam resmen yaa ama artık bayanların çoğunun zevksiz olduğuna kanaat getirdim yolda gezen bayanların yanındaki tiplere bakın nelerden hoşlandığını anlıyacaksınız iş para konusu değil onuda araştırdım tamamen onların zevk problemleri olduğuna inanıyorum
benim eski kız arkadaşım bile tom cruse ye çirkin diyordu okan bayülgeni karizmatik buluyordu :) daha başka birşey demiyorum
Yalannnnnnnnnn sakın oyle dusunme 100 de bir milyon yalan. Banada kız arkadaslarım ay cok ıgren o ne falan yapıyolar. Ama yolda yazın yururken benım koluma gırıyorlardı o nasıl olcak :) hemde kendı cıktıkları cocuk varken. Sadece sundan kaynaklanıyor. Size dese of cok guzel kasların var cok seksisin sana yazılıyor gıbı olcak hemde ezık duscekler oyle hıssetcekler.Hıc bı kız ne pahasına olursa olsun kucuk dusmez zaten kızlar oyle yaradılısları olsadı onlar hep teklıf ederlerdi. Asla ezık dusmezler onlar erkeklere gore daha asıl yaradılısları geregı. Ancak yattıgın kız sana vucudunu soyleyebılir. Guven bana sadece yattıgın kıza sor anlatsın :D ( AYRICA YALAN DIYISIM KIZLARA SANA DEGIL ) Birde su var neden bi yere gittiginde hep ilgi odagı vucutcular gozler hep suzer insan irenc bisiye bakarmı ? basit bi soru cevapla ? Senin vucudun iyiyse yag oranın dusukse herzaman kendıne guven.

Son düzenleme:
benim vücudun kiloya ihtiyacı var biraz ama genede kollarda birşeyler olduğu belli oluyor ama ne bilim bizim hoca vücud şampiyonu onada demişler ayy falan fazla kas iğrenç diye valla bilmiyorum neden süzüyorlar ya öyle birşey görmediklerinden yada hoşlandıklarından ama çoğu kıza sordum ıyy vıyy yaptı :) ben şahsen kendilerini henüz çözemedim

benim vücudun kiloya ihtiyacı var biraz ama genede kollarda birşeyler olduğu belli oluyor ama ne bilim bizim hoca vücud şampiyonu onada demişler ayy falan fazla kas iğrenç diye valla bilmiyorum neden süzüyorlar ya öyle birşey görmediklerinden yada hoşlandıklarından ama çoğu kıza sordum ıyy vıyy yaptı :) ben şahsen kendilerini henüz çözemedim

Bakın o kızlar acsınlar kendı gobeklerıne yaglı kalcalarına selulutlu bacaklarına ıyyyy yapsınlar. Benım acıkcası yaglı kızlardan 10 kılo bıle fazlası olanlardan mıgden cıddı manada bulanıyor. Neden bu kadar alınganızkı. Kızlar neden normal erkeklere baksınki biz varken. hicte alınmayın. Hamdullah Aykutlunun bı yazısını okumustum simdi uzantısını vercem orda ona bı soru soruluyor kızlar hakkında. En guzel cevabı o verıyor bu ıyy cılara. Iste burda https://www.bodyforumtr.com/vucutgelistirme/hamdullah-aykutlu-guzelim-gucluyum-seks-doluyum-a40.html tamamını okuyun.

Peki böyle kendine bakan, güçlü, kaslı ve dediğinize göre akıllı sizlerle birlikte olan kadın sizden ayrıldıktan sonra ne hale geliyor?
Bizimle beraber olan kadın başka erkekte aynı şeyleri bulamıyor.

ahahaha burası güzelmiş
Bana güzel bakanına...
Peki şöyle düşünelim: Adale burada, estetik burada, dinçlik burada... Bu güzel olmayacak de ne güzel olacak? Göbekli bir insan mı? Ya da kaburgaları belli olan bir erkek mi? Beni onların yanına koyun. Erkek veya kadın, beni güzel bulacaktır.

Peki böyle kendine bakan, güçlü, kaslı ve dediğinize göre akıllı sizlerle birlikte olan kadın sizden ayrıldıktan sonra ne hale geliyor?
Bizimle beraber olan kadın başka erkekte aynı şeyleri bulamıyor.
ahahaha burası güzelmiş
Bana güzel bakanına...
Peki şöyle düşünelim: Adale burada, estetik burada, dinçlik burada... Bu güzel olmayacak de ne güzel olacak? Göbekli bir insan mı? Ya da kaburgaları belli olan bir erkek mi? Beni onların yanına koyun. Erkek veya kadın, beni güzel bulacaktır.

Şimdi anlaşıldımı arkadaşlar ? Sizde yatmıyan hemen hemen hıc bı kadın yada cok yakın kız arkadaslarınız haric hemen hemen hıc bır kadın sızın zaten super vucudunuza ovguyle bahsetmez cunku kendısı ezık kalcak :) anca belkı sıze kur yaparsa :)

x isimli sahıs: Ooo Orhan naber? Nerden böyle?
Orhan(Ben): Spordan geldim kanka senden naber?
x: Hani oglum bisey olmamıs bosu bosuna gidiyosunuz salona
Orhan: S..... ulan

:D

Bana şunu söyleyin leonardo dicaprio tarkan brad pitt elvis presley bunlar nasıl tanınıyor yakışıklı...........Yani küçüklüğümüzden beri himen hulk falan bize cazip gelmiştir yani erkeklere ego.......Yani bir kız sizi beğeniyorsa bunun sebebi kaslarınız değildir olmasada sizi beğenecekti zaten yani çocukça tartışmamak lazım.....Yani istediğin kadar kas yap tarkanın barış akarsunun güzel gözlerinin yanında lafı olur mu hiç???

Son düzenleme:
Yukarıdaki yazımı geri alıyorum konu dağılmasın....Takmayın kafanıza kardeşlerim ne diyeyim...Herkes birşeyler söyler....

Yukarıdaki yazımı geri alıyorum konu dağılmasın....Takmayın kafanıza kardeşlerim ne diyeyim...Herkes birşeyler söyler....

biz yuz guzellıgı tartısılan bı platformda degilizki. hem tabiki cogu ınsan yuz guzellıgını tercıh eder buna hıc kımse bısı soylıyemez. konuyu saptırma lutfen... ona kalırsa madonna hala en seksı kadın listelerinde bası cekıyor 50 yasında olmasına ragmen... Madonnanın yuzu cok mu guzel? yada kısa boyuyla mankenlerden daha mı ıyı? Begenmek farklı bı olay... Cogu ınsan anne ve babasına ozenır herkesın anne ve babası en yakısıklı en guzel olanmı ? neyse konuyu saptıran yazılar yazmasanız daha ıyı olur diye dusunuyorum. Burda yuz guzellıgınden bahsetmıyoruz. Onun ıcın baska siteler var.

Arkadaşlar bu gün salonda hayvan gibi çalışıyorum. Beni gören ezik bir çakma sporcu (yaşı benim 1.5 katım ama kütle olarak onun 2 katıyım, heralde kompleks yaptı) antrenman bitimi hocayla sohbet ederken geldi yanıma, -"bilader iyi vücut çalışıyon ama böyle yapma 22 yaşında mavi haplar kullanmak zorunda kalırsın" dedi. Bende biraz argo şekilde cevapladım(buraya yazmasam daha iyi :D). Sonra adam çıktı salondan gittim hocanın yanına bu kim ya, buda heralde yapma sarkcancılardan dedim hoca güldü; ne bilsin Allahın cahili dedi. Komple güldük arkasından. Sonra adam bizim hocadan mavi hapların fiyatını sorarken hemen muhhabete atladım bilader senin yaş kaç, bunlara ihtiyaç duyuyosan valla yazık dedim. Gariban ezildi yok bizim çevrede çok isteyen var dedi :D:D Grupça adamın arkasından koptukhyper_. Eziklik ya başka bir şey değil...a32

Bazı insanların bu ikiyüzlü davranışlarından nefret ediyorum.İşte aynen yukarıda anlatılan örnekteki gibi.
O adam senin kütlene ulaşmak için can atar ama bi yandanda seni yıldırmak için uğraşır.
Bu iki yüzlülük ve sahtekarlıktan başka bişey değil bence.İnsanoğlu keşke bir şekilde şu kıskançlık ve sinsilik huylarından kurtulabilse...

Bazı kişilerin aklında bodybuilding sporu mr olimpiya tarzı steroidli vücut çağrışımı yapıyor yani body yapıyorsan steroid kullanman lazımmış gibi bir izlenim uyanıyor İnsanların kafasında yer etmiş hatta aileleri bile yapma oğlum diyebiliyor....İnsanların bu tarz laflar söylemesi ya bilgisizliktendir yada eğer ondan iyiyseniz çekememezliktendir..başka sebeb aklıma gelmiyor..

Back
Yukarı