bilek güreşi demek prof ca mı amatörce miHocam 2 sene önceydi o yazılar2 yıldır bilek güreşiyle uğraşıyorum hiçbir sıkıntım yok şuan
ve 38cm
bilek güreşi demek prof ca mı amatörce miHocam 2 sene önceydi o yazılar2 yıldır bilek güreşiyle uğraşıyorum hiçbir sıkıntım yok şuan
ve 38cm
Yani yarışmalara felan katılıyorum yarı prof yarı amatörcebilek güreşi demek prof ca mı amatörce mi
güzel hangi il desin.benimde bir kaç arkadaşım var proflar.herif gözümün önünde 50 kg lik barla bilek çalışıyor.hatta bir tanesi de milli takımdaydı bıraktı fln.bilek güreşi yapardıkda elimi...Yani yarışmalara felan katılıyorum yarı prof yarı amatörce![]()
Reis foto atabilirmisinHocam 2 sene önceydi o yazılar2 yıldır bilek güreşiyle uğraşıyorum hiçbir sıkıntım yok şuan
ve 38cm
İstanbuldagüzel hangi il desin.benimde bir kaç arkadaşım var proflar.herif gözümün önünde 50 kg lik barla bilek çalışıyor.hatta bir tanesi de milli takımdaydı bıraktı fln.bilek güreşi yapardıkda elimi...![]()
dostum bayadır foto çekmiyorum fotoğrafım yok desem yeridirReis foto atabilirmisin
Merhabalar, arkadaşlar ben küçüklüğümden beri zayıf birisiyim (ektomorf oluyor sanırım) son 1 yıldır düzensiz şekilde barfiks ve şınav çekiyorum. (amacım daha çok barfıks şınav sayısı arttırmak) ama bu sırada ister istemez kaslar gelişiyor. Yemek düzenime dikkat etmediğimden midir bilmem ama kollarım zorlanınca aşırı şekilde damarlar belli olmaya başlıyor. Zaten normalde 3-5 ana damar belliyken baya fazla damar çıkıyo ve bileğimde ince olduğundan resmen bileğin üstüne şişlik gibi gözüküyo damarlar... Yani ne yapabilirm bunun için bileğim ve kolum zayıf olduğundan mıdır düzgün beslenip kilo mu almam gerekir ?
Boy. 1.70 (en son 7 yıl önce fln ölçtüm heralde de işte arkadaşlarla kıyaslayıp söylüyorum)
kilo.. 60
Yaş. 16
1.73 73 kg. yağ oranı yine düşükDurum nedir ?