İnc Smith Machine Press mi İnc DB Press mi ?

Mr.Torkk

Üye
Öncelikle göğüs programımı yazayım;

Flat Bench Press 3x5
İnc Smith Machine veya İnc DB Press 3x8
Flat DB Press 3x8
Low Cable Crossover 3x10
Butterfly 3x10

Serbest olarak inc bench olsaydı kesinlikle onu yapardım fakat maalesef yok,smith makinasında çalışmanında eklemlere zarar verebileceğini okumuştum kararsız kaldım.Son olarak 2 açış hareketi fazla mı ? Butterfly'ı çıkarayım mı

Pshhhh

No one cares how much u can lift if u are not aesthetic

Ne zamandır vücut çalışıyorsun ve temel olarak amacın ne? Göğsün ne durumda?

Cevaplarsan yardımcı olmaya çalışırım :)

Ne zamandır vücut çalışıyorsun ve temel olarak amacın ne? Göğsün ne durumda?

Cevaplarsan yardımcı olmaya çalışırım :)

4 aydır çalışıyorum.Bench presste 55 kilo 5 tekrar çıkıyor.Yağlıyım şu an foto atmak istemiyorum :p

Pshhhh

Smith makinasını kullanmanı tavsiye etmem çünkü onu kullandığın zaman göğsüne daha az yük biniyor ve daha fazla arka kol çalışıyor. Onun yerine DB yapman çok daha yararlı olacaktır. Zaten serbest olanlar hep daha iyidir bana kalırsa :D

Bunun yanı sıra ağırlıkları ittirdiğin hareketlerin hepsi göğüs kaslarını şişirmeye yarıyor. Açış yaptığın hareketleri toplamak, belirginliğini arttırmak için kullanılır. Ona göre ayarlayabilirsin. İki hareket fazla değil ben genelde antreman sonuna cable crossover'ın üç hareketinide koyar öyle bitirirdim.

Bunların yanı sıra yeni başlayanlarda flexor hocanın bir antremanı var. İki sene önce falan başlarken öyle başlamıştım gerçekten çok etkili bir program.

Smith makinasını kullanmanı tavsiye etmem çünkü onu kullandığın zaman göğsüne daha az yük biniyor ve daha fazla arka kol çalışıyor. Onun yerine DB yapman çok daha yararlı olacaktır. Zaten serbest olanlar hep daha iyidir bana kalırsa :D

Bunun yanı sıra ağırlıkları ittirdiğin hareketlerin hepsi göğüs kaslarını şişirmeye yarıyor. Açış yaptığın hareketleri toplamak, belirginliğini arttırmak için kullanılır. Ona göre ayarlayabilirsin. İki hareket fazla değil ben genelde antreman sonuna cable crossover'ın üç hareketinide koyar öyle bitirirdim.

Bunların yanı sıra yeni başlayanlarda flexor hocanın bir antremanı var. İki sene önce falan başlarken öyle başlamıştım gerçekten çok etkili bir program.
Antrenman sonuna her açıdan 2 set toplam 6 set 10 tekrar cable crossover mantıklı gibi duruyor :) teşekkür ederim ilginiz için.İncline db press yapacağım.

Pshhhh

Back
Yukarı