İlk Defa Kendi Beslenme Programimin Yaptim

Lsagl

Üye
Arkadaslar kickboxcuyum kendime okuduklarima gore bi beslenme programi yaptim eğer bu program dogruysa ve duzenli uyabilirsem ayarlanabilir dambillardan alip kuvvet ve guc antremani yapacagim .

Sabah
Yulaf ezmesi
4 yumurta
5 siyah zeytin
1 Domates
Lor peyniri
Ara Öğün
Kuru yemiş,ceviz
Öğlen
Calistigim yerde yemekleri disaridan aliyoruz. Mecburen doner,pide,kebap vs seyler yiyorum

Spordan once
3 farkli meyve
Aksam yemegi
Ton baligi,tavuk gogsu
Coban salatasi
Tam bugday ekmegi

Sizce nasil bu program iyi mi faydasi dokunur mu ? Lutfen dalga gecmeyin olmamissa

günlük alman gereken protein ve karbon miktarını ayarlayıp öyle daha saglıklı program yapabilrisn bu arada programından anladııgm kadarıyla kilo almak için bir diyet programına benzioyor ama eksiklerin var tabiki bir iki bişey ben ekliiym 1. ara ögününe 2 muz ye ve ögle yemegindne sonraki 2. ara öğününü kuru yemiş olarak yapabilrisn ayrıca spor sonrasıda beslenme yapman lazım başarılar

günlük alman gereken protein ve karbon miktarını ayarlayıp öyle daha saglıklı program yapabilrisn bu arada programından anladııgm kadarıyla kilo almak için bir diyet programına benzioyor ama eksiklerin var tabiki bir iki bişey ben ekliiym 1. ara ögününe 2 muz ye ve ögle yemegindne sonraki 2. ara öğününü kuru yemiş olarak yapabilrisn ayrıca spor sonrasıda beslenme yapman lazım başarılar
Evet hocam kilo almak istiyorum ben hesapladim bunlarin hepsini. Protein karbonhodrat kalori soyle cikti
Kalori 1.169 kalori
124.02 karbonhodrat (bazilarini hesapliyamadim daha fazla bu deger)
Proteinde toplam 94.12 yapiyor

Bunlara uyarsam ve dambilla su adresteki
http://www.kasvekuvvet.net/dovus-sporlari-icin-agirlik-calismasi.html

Antremanlari yaparsam iyi bi sonuca ulasir miyim ?

hocam öğlen yemeği konusun da aynı sorunu çalışırken bende yaşardım. dışardan yiyordum mecbur evde yemek yapıp ofise getirdiğim günler oluyordu ama artık belli bir süre sonra soguk yemek yemek insanı sıkıyor. tavuk yapıyordum mesela öglen vaktine kadar tavuk oluyordu buz gibi boğazından geçmiyor insanın. daha sonra bir çok uzman arkadaşın önerisi ile öglen vakitlerin de tavuk şiş, çöp şiş vb. yemeye başladım. sende kebap tercihlerini bu yönde yaparsan iyi olur.

hocam öğlen yemeği konusun da aynı sorunu çalışırken bende yaşardım. dışardan yiyordum mecbur evde yemek yapıp ofise getirdiğim günler oluyordu ama artık belli bir süre sonra soguk yemek yemek insanı sıkıyor. tavuk yapıyordum mesela öglen vaktine kadar tavuk oluyordu buz gibi boğazından geçmiyor insanın. daha sonra bir çok uzman arkadaşın önerisi ile öglen vakitlerin de tavuk şiş, çöp şiş vb. yemeye başladım. sende kebap tercihlerini bu yönde yaparsan iyi olur.
Hocam peki sizin ogle yemegi olmamasina ragmen programinizda nasarili oldunuz mu ?

Hocam peki sizin ogle yemegi olmamasina ragmen programinizda nasarili oldunuz mu ?
Öğle yemeği olmamasına rağmen derken anlamadım hocam. Öyle bir şey demedim ben. Öğle yemeği hep oldu sadece çalıştığım dönemler ben de sizin gibi dışarıdan yemek siparişi veriyordum ve tercihim tavuk şiş vb. oluyordu. Bunu yapmakta başarılı oldunuz mu diye soruyorsanız evet oldum. Hatta şöyle diyeyim size hayatım boyunca ilk defa bu kadar fit olmuştum. Ama iş yerinde hazırlama imkanınız varsa öğlen yemeği olarak direk saf tavuk göğüsü yemek çok daha iyi olacaktır. Ben şuan öyle yapıyorum mesela.

Öğle yemeği olmamasına rağmen derken anlamadım hocam. Öyle bir şey demedim ben. Öğle yemeği hep oldu sadece çalıştığım dönemler ben de sizin gibi dışarıdan yemek siparişi veriyordum ve tercihim tavuk şiş vb. oluyordu. Bunu yapmakta başarılı oldunuz mu diye soruyorsanız evet oldum. Hatta şöyle diyeyim size hayatım boyunca ilk defa bu kadar fit olmuştum. Ama iş yerinde hazırlama imkanınız varsa öğlen yemeği olarak direk saf tavuk göğüsü yemek çok daha iyi olacaktır. Ben şuan öyle yapıyorum mesela.
Demek istedigim suydu hocam doner kebap vs lezzetli ama zararli seyler. ogle yemeginizde bunlari yemek beslenmemizi etkiledimi demek istesim

Kardeşim protein var iyi güzel de karbonhidrat nerede ? Spordan sonra 1 adet orta boy muz ye. Spordan önce ve sonra 1 tabak makarna pirinç ya da bulgur ye tabi kilo almak istiyosan bu arada o 5 adet siyah zeytini 10 adet yap.

Evet hocam kilo almak istiyorum ben hesapladim bunlarin hepsini. Protein karbonhodrat kalori soyle cikti
Kalori 1.169 kalori
124.02 karbonhodrat (bazilarini hesapliyamadim daha fazla bu deger)
Proteinde toplam 94.12 yapiyor

Bunlara uyarsam ve dambilla su adresteki
http://www.kasvekuvvet.net/dovus-sporlari-icin-agirlik-calismasi.html

Antremanlari yaparsam iyi bi sonuca ulasir miyim ?
Kilo almak istiyorsan aldığın kalorinin daha fazla olması lazım boyunu kilonu bilmiyorum ama 1.169 cal çok çok az ben diyetteyim ben bile 2.000 civarı alıyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilo almak istiyorsan aldığın kalorinin daha fazla olması lazım boyunu kilonu bilmiyorum ama 1.169 cal çok çok az ben diyetteyim ben bile 2.000 civarı alıyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 2000 bin kalori icin ne gibi yemekler tuketmeliyiz

Hocam bu programda neyi ne kadar yediğini bilmiyorum ama bu program 2000kalori civarı eder. Sen buna pilav veya makarna ekle(antrenmandan önce). Kuruyemiş yazmışsın mesela kalorili bişey ama ne kadar yediğin önemli. Aynı şekilde kuruyemiş gibi kalori bombası fındık/fıstık ezmesi ekleyebilirsin programa.

Back
Yukarı