Evet arkadaşlar, 12 antremanlık ilk ayı bitirdim. Aslında tam olarak da bir ay olmadı. 22 Ekim'de startı vermiştim dün yani ayın 16 Kasım'da ölçüm yaptık. Sonuçlar şöyle :
Boy:1.81 cm
Başlangıç -- İlk ay sonu
Kilo : 91 -- 84.8
Omuz : 113 -- 113.8
Göğüs : 108 -- 102.5
Bel :104 -- 98
Bacak :61 -- 57
Biceps :33 -- 32.5
Yağ oranı :%24 civarı -- %19.9
Görüldüğü gibi yağ oranında beklediğimden fazla bir düşüş yakalamışım. Beslenmeme son derece 0 fireli riayet ettim ve bu sayede minimum kas kaybıyla kg verdiğimi düşünüyorum.
Böylece sadece 6kg vermiş olmama rağmen daha fazla kg kaybetmişcesine görüntüde düzelme mevcut.
İkinci ayda da yağ yakımına yönelik çalışmaya devam edeceğim. Hedefim 80'in altına inmek ve yağ oranını %15 seviyesinin altına çekmek.
Yıllardır 85kg benim için bir hayaldi, çok kısa bir sürede gerçek oldu. Daha iyisinin olmaması için hiçbir sebep yok.
75 kg civarına gelince de yağ oranım iyice düşmüş olacağından hipertrofiye yönelik antreman ve beslenmeye geçmeyi planlıyorum.
Değerler hakkında yorumlarınızı almak isterim.
Herkese sağlıklı günler ve spor hayatı dilerim.
Boy:1.81 cm
Başlangıç -- İlk ay sonu
Kilo : 91 -- 84.8
Omuz : 113 -- 113.8
Göğüs : 108 -- 102.5
Bel :104 -- 98
Bacak :61 -- 57
Biceps :33 -- 32.5
Yağ oranı :%24 civarı -- %19.9
Görüldüğü gibi yağ oranında beklediğimden fazla bir düşüş yakalamışım. Beslenmeme son derece 0 fireli riayet ettim ve bu sayede minimum kas kaybıyla kg verdiğimi düşünüyorum.
Böylece sadece 6kg vermiş olmama rağmen daha fazla kg kaybetmişcesine görüntüde düzelme mevcut.
İkinci ayda da yağ yakımına yönelik çalışmaya devam edeceğim. Hedefim 80'in altına inmek ve yağ oranını %15 seviyesinin altına çekmek.
Yıllardır 85kg benim için bir hayaldi, çok kısa bir sürede gerçek oldu. Daha iyisinin olmaması için hiçbir sebep yok.
75 kg civarına gelince de yağ oranım iyice düşmüş olacağından hipertrofiye yönelik antreman ve beslenmeye geçmeyi planlıyorum.
Değerler hakkında yorumlarınızı almak isterim.
Herkese sağlıklı günler ve spor hayatı dilerim.